Keurmeesterstraat 27-41
Amstelveen

1187 ZX

Bedrijfspand Keurmeesterstraat 27-41 Amstelveen
Bedrijfspand Keurmeesterstraat 27-41 Amstelveen
Bedrijfspand Keurmeesterstraat 27-41 Amstelveen

Hoogwaardige bedrijfsruimtes met kantoor te koop als beleggingsobject aan de Keurmeesterstraat 27-41 te Amstelveen. Betreft een unieke nieuwbouw locatie bestaande uit goed geïsoleerde en multifunctionele bedrijfsunits met een totale oppervlakte van ca. 2.380 m2. De bouw is in mei ‘20 afgerond.

Het bedrijfsverzamelgebouw is verdeeld in 8 zelfstandige units welke nagenoeg identiek aan elkaar zijn. De units bestaan uit een bedrijfsruimte op de begane grond en een kantoorruimte op de eerste verdieping aan de voorzijde van iedere unit. Hierdoor heeft de resterende bedrijfsruimte beschikking over de volledige hoogte van ca. 8,5 meter!

Ook is er bij enkele units de mogelijkheid tot het huren van een buitenterrein. Voor vragen hierover neemt u gerust contact met ons op. Indien u een unit ziet welke niet (direct) aan uw wensen voldoet, vernemen wij dit graag zodat wij met kunnen denken meedenken!

De Keurmeesterstraat 27-41 (oneven) bevindt op bedrijventerrein De Loeten in Amstelveen welke tegen de N201 is gesitueerd. Bedrijventerrein De Loeten is het nieuwe bedrijventerrein van Amstelveen waar u als ondernemer een perfecte uitvalsbasis heeft.

De bijna identieke units variëren in totale grootte tussen ca. 299 m² en ca. 300 m²,
bestaande uit ca. 208 tot ca. 213 m² bedrijfsruimte op de begane grond en een kantoorruimte van ca. 86 tot ca. 91 m² op de eerste verdieping. Het is tevens mogelijk om units te combineren om zo voor u een geschikte unit samen te stellen.

Het pand is voorzien van hoogwaardige en strakke gevelbeplating waardoor het gebouw een moderne en voornamelijk eigentijdse uitstraling heeft. Deze stalen sandwichpanelen voldoen ruim aan de hoge eisen van de overheid wat ten goede komt aan de isolatiewaarde van de gevels. Het gebouw heeft een dakrandhoogte van ca. 8,5 meter.

De units zijn zelfstandige bedrijfsunits welke een ieder voorzien zijn van een toegangsdeur, grote elektrische overheaddeur, toilet, pantry en nutsvoorzieningen.

Verdere details en kerngegevens over dit nieuwbouw object zijn op de volgende pagina’s te vinden.

Wij hopen dat u na het lezen van deze informatie enthousiast bent over de vele mogelijkheden die de Keurmeesterstraat 27-41 (oneven) in Amstelveen u te bieden heeft!

Bedrijfsruimte
Iedere unit is zeer goed geïsoleerd en voorzien van een grote elektrische overheaddeur van ca. 4 x 4,3 m (b x h) en een met separate loopdeur. Elke bedrijfsunit beschikt over een vrije hoogte van ca. 8,5 meter.

Kantoorruimte
De kantoorruimten bevinden zich aan de voorzijde van de units op de verdiepingsvloer en worden met een industriële look opgeleverd. De ruimtes zijn standaard voorzien van:
- LED verlichting;
- Een pantry met 3 boven- en onderkasten, inclusief close-in boiler;
- Verwarming;
- De units worden voorzien van een vloerwerking.

De units kunnen tegen meerprijs geheel naar uw eisen en wensen aangepast worden. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een systeemplafond, tussenwanden, etc.

Constructieve delen
De gehele betonvloer en constructie is onderheid. De begane grond vloer heeft een draagvermogen van ca. 2.000 kg/m².

Tussenwanden
De onderste meter van de tussenwanden (met uitzondering van de achterwanden) zijn uitgevoerd in betonelementen om eventuele aanrijdschade tegen te gaan. Het resterende deel van de tussenwanden is opgebouwd uit 150 mm cellenbeton.

Gevel
De gevels zijn opgebouwd uit sandwichpanelen van ca. 100 mm dik. Deze panelen zijn aan de binnenzijde wit (RAL 9002) en aan de buitenzijde voorzien van een metallic coating in verschillende wit, grijs en zwart tinten. De borstwering van de gevel (onderste meter) is voorzien van geïsoleerde betonelementen met een steen motief in lava-rood. De isolatiewaarde (RC-waarde) van de gevels bedraagt ca. 4,5 m² K/W.

Deuren & kozijnen
Iedere unit is voorzien van het volgende:
- Een toegangsdeur voorzien van een driepuntssluiting met boven de toegangsdeur een glasstrook van HR++ gelaagd glas;
- Elektrische overheaddeur van ca. 4,3 m (hoog) bij ca. 4 m (breed), kleur overheaddeuren: antraciet grijs.
- De deurdikte van alle elektrische overheaddeuren is ca. 80 mm (normaliter slechts ca. 40 mm dik), ten behoeve van de hogere isolatiewaarde;
- De onderhoudsarme kunststof raam- en deurkozijnen zijn aan de buitenzijde uitgevoerd in RAL 7016 (antracietgrijs). De binnenzijde van de kozijnen is uitgevoerd in RAL 9001 (wit);
- De ramen op de eerste verdieping zijn voorzien van dubbel HR++ glas, een kiepraam en ventilatieroosters.

Dak
Het hoogwaardig geïsoleerde dak is uitgevoerd met een staaldakplaat waarop EPS dakisolatie en bitumineuze dakbedekking is toegepast. De RC-waarde van de dakpanelen is ca. 6,0 m² K/W.

Nutsvoorzieningen
Iedere unit is voorzien van:
- Riolering;
- Wateraansluiting;
- Elektra-aansluiting (3x 25 Ampère);
- Internet aansluiting.

Parkeerplaatsen
Er is er voldoende parkeergelegenheid op het terrein aanwezig. Iedere unit beschikt
over minimaal 3 parkeerplaatsen.

 

Huurprijs
€2.295,- p/mnd excl. btw
Beschikbaar
300 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Bedrijfspand
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Keurmeesterstraat 27-41
Postcode
1187 ZX
Plaats
Amstelveen
Oplevering
Gestoffeerd
Parkeergelegenheid
Op buitenterrein voor het pand

Meer te huur in de buurt

Kantoorruimte huren
diverse units

Aalsmeer

Turfstekerstraat 63
€139,- Per maand
Vanaf: 8 m²
Bekijk dit pand
Self storage huren
diverse units

Uithoorn

Industrieweg 22
€35,- Per maand
Vanaf: 1 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
diverse units

Oude Meer

Breguetlaan 8-22
€85,- Per m2, per jaar
Vanaf: 150 m²
Bekijk dit pand