Bedrijfspand Argonweg 7 Amersfoort
Bedrijfspand Argonweg 7 Amersfoort
Bedrijfspand Argonweg 7 Amersfoort

Gelegen op het representatieve en goed bereikbare industrieterrein "de Isselt" te Amersfoort ligt deze bedrijfsruimte van in totaal ca. 4.206 m² gelegen op de begane grond.
Het pand, gebouwd in 1973, is degelijk van opzet. Deze bedrijfsruimte beschikt over 4 loading docks met electrische overheaddeuren. De vrije hoogte ca. 11,62 m. De bedrijfsruimte is goed onderhouden en met wat kleine aanpassingen geeft u er zo uw eigen draai aan. Daarmee heeft u een goed bereikbare fijne bedrijfsruimte met voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Bij deze bedrijfsruimte is tevens bovengelegen kantoorruimte naar wens beschikbaar vanaf 350 m²

LOCATIE
Bedrijventerrein Isselt ligt in het westen van Amersfoort en wordt doorsneden door de provinciale weg N199. Isselt grenst aan de Eem en heeft een eigen haven. Het terrein is ontwikkeld in de jaren '60 tot en met '80 en is bruto circa 200 hectare groot. Goede buren op de Isselt zijn onder meer Stagebrothers, Intratuin, Sani Dump, Shurgard, Praxis en Gamma. Bedrijventerrein Isselt is het grootste en oudste bedrijventerrein van Amersfoort.
Op de Isselt is een grootschalige renovatie van de infrastructurele voorzieningen nagenoeg afgerond. Goede verbindingen via doorgaande hoofdwegen, waterpartijen en groenvoorzieningen zien er goed en up to date uit. De afgelopen jaren zijn meerdere nieuwe bedrijfspanden gebouwd, wat het geheel een frisse dynamische aanblik geeft. Door allerlei maatregelen zorgt de gemeente dat het terrein vitaal blijft en goede ruimte biedt aan Amersfoortse bedrijven.

BEREIKBAARHEID
Het pand is op circa vijf minuten afstand gelegen van de snelweg A1 en het centrum van Amersfoort en Soest, dus een uitstekend bereikbare locatie. Busverbindingen bevinden zich op loopafstand.

VLOEROPPERVLAK
De oppervlakte bedraagt in totaal 4.206 m².

OPLEVERINGSNIVEAU
- Overheaddeuren;
- 4 Loading docks;
- Twee kantoorruimtes;
- Systeemplafonds met lichtarmaturen;
- Toilet;
- Te openen ramen.

HUURPRIJS
De huurprijs van de bedrijfsruimte bedraagt € 60,-- per m² per jaar te vermeerderen met btw.

SERVICEKOSTEN
Het voorschot servicekosten bedraagt € 15,- per m²/per jaar te vermeerderen met btw.

PARKEREN
Diverse plaatsen op eigen terrein beschikbaar. Voldoende vrije parkeren op de openbare weg.

RECLAME-UITVOERING
Huurder heeft het recht om een reclameaanduiding aan te brengen op of aan het gebouw, na het verkrijgen van de benodigde vergunning(en) door huurder te verzorgen, en na overleg met en na goedkeuring van de verhuurder.

BTW
Uitgangspunt is een met btw belaste huurprijs. Derhalve dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

INDEXERING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGEN
De totale betalingsverplichting dient per kwartaal vooruit te worden voldaan.

HUURTERMIJN
De verhuurder geeft de voorkeur aan een huurtermijn van vijf jaar en vijf optiejaren.

OPZEGTERMIJN
Opzegging van de huurovereenkomst geschiedt schriftelijk. De opzeggingstermijn bedraagt 12 maanden voor expiratiedatum.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met btw.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30 januari 2015, met de bijbehorende algemene bepalingen.

AANVAARDING
In overleg.

Huurprijs
€21.030,- p/mnd excl. btw
Beschikbaar
4206 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Bedrijfspand
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Argonweg 7
Postcode
3812 RB
Plaats
Amersfoort
Oplevering
Casco
Parkeergelegenheid
Op eigen terrein

Meer te huur in de buurt

Bedrijfspand huren
diverse units

Amersfoort

Argonweg 13A/B
€8.085,- Per maand
Vanaf: 1617 m²
Bekijk dit pand
Werkplek huren
diverse units

Amersfoort

Vanadiumweg 25
€300,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren

Amersfoort

Natriumweg 7-114
€425,- Per maand
44 m²
Bekijk dit pand