Bedrijfspand huren in Amersfoort? | Bekijk Huurbieding.nl

Sorteer op:
Bedrijfspand huren

Amersfoort

Natriumweg 7
€195,- Per maand
18 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfspand huren

Amersfoort

Energieweg 1
Huurprijs op aanvraag
5800 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfspand huren

Amersfoort

Nijverheidsweg-Noord 75 A-B
€25.575,- Per maand
5130 m²
Bekijk dit pand

Bedrijfspand huren in de omgeving van Amersfoort

Bedrijfspand, kantoorruimte, werkplek, winkelpand, praktijkruimte of self storage huren in Amersfoort? Huurbieding.nl is onbetwist de grootste online aanbieder van kantoorruimte, bedrijfsruimte en winkelpand in Nederland. Actief in meer dan 230 steden verhuren wij geschikte bedrijfs-, kantoor- en winkelruimtes, waaronder op absolute A-locaties als Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Natuurlijk hebben we ook een ruimte voor jou beschikbaar in een locatie naar keuze. Gebruik de zoekfunctie om jouw pand te vinden. Geen zin om zelf te zoeken naar je nieuwe pand of kan je het juist pand niet vinden op de website? Vul dan hier je zoekopdracht in.

Bedrijfsruimte Amersfoort

Amersfoort heeft een sterke economische positie in Nederland ingenomen. Dit komt onder meer door de ligging, want Amersfoort is een knooppunt geworden tussen transportroutes die in Nederland van zowel oost naar west lopen als van routes die van noord naar zuid lopen. Dit biedt ondernemers vele voordelen en ongekende perspectieven. We zetten deze hieronder voor je op een rij.

De voordelen van ondernemen in Amersfoort

Amersfoort kent al van oudsher veel bedrijvigheid en is als garnizoensstad ook nog eens een hele fraaie locatie. Er zijn genoeg opties om bedrijfsruimtes, kantoorruimtes en winkelpanden te huren. Voor ondernemers maken echter de volgende aspecten de stad super aantrekkelijk: 

Wegenknooppunt en andere goede infrastructurele voorzieningen in Amersfoort

Amersfoort is verre van afgezonderd van de buitenwereld, want het spoorwegnetwerk en de wegen eromheen zijn zo goed dat ze een grote capaciteit aan verkeer aankunnen. De bereikbaarheid is dus hoog een loopt met name via de A1 en de A28 . Daarnaast is er sprake van een binnenhaven, die toegang geeft tot het Eemmeer.

Het middeleeuwse karakter

Amersfoort is de tweede stad van de provincie Utrecht, waarbij het middeleeuwse karakter heel sterk aanwezig is gebleven. Als voormalige garizoensstad is de historie in de architectuur terug te vinden. Dit resulteert erin dat je in Amersfoort ook fraaie monumentale bedrijfspanden kunt huren, die veel karakter bezitten. Uiteraard behoort een juist modern kantoorpand tot de opties in Amersfoort.

Naast bovenstaande voordelen wordt ondernemen in Amersfoort door de gemeente gesteund. Ondernemers zijn erg welkom en profiteren daarom van extra gunstige regelingen. Lees op amersfoort.nl meer over wat de gemeente Amersfoort je te bieden heeft. 

Amersfoort stad

Nu jij nog!

Ons aanbod wisselt per week, want er komen continu bedrijfspanden bij of we verhuren de bedrijfspanden. Wanneer je kijkt, gaat het dus om een momentopname en als er vandaag niks voor je tussenzit dan kan dat morgen dus zomaar anders zijn. Bekijk dus hier regelmatig ons meest recente aanbod!  Ook is het mogelijk om hier het gehele aanbod aan huurruimtes in Amersfoort te vinden. Ben je hier om zelf een bedrijfsruimte te verhuren? Bekijk dan eens deze pagina!

Neem contact met ons op om jouw wensen en eisen aan een bedrijfspand te bespreken. In gezamenlijk overleg helpen we je graag mee om de ideale bedrijfsruimte te vinden die past bij jouw type onderneming. Ook voor al jouw vragen staan we voor je klaar!