Bedrijfspand of bedrijfsruimte verhuren

Uw bedrijfsruimte verhuren was nog nooit zo makkelijk als met Huurbieding.nl, uw bedrijfspand staat binnen 5 minuten online. Indien u als eigenaar, beheerder, asset manager of makelaar bedrijfsruimte aanmeldt op Huurbieding.nl hoeft u zelf niets meer te doen aan online promotie via social media, Google Adwords, re-marketing, blogs, Youtube, Google SEO en verspreiding op andere websites voor het aangemelde bedrijfspand. Huurbieding.nl plaatst namelijk ook uw pand op maar liefst 13 andere websites, waaronder: Bedrijfspand.com, Debedrijfsmakelaar.nl en Marktplaats.nl. Het team van Huurbieding.nl is dagelijks bezig om uw bedrijfsruimte bij duizenden ondernemers onder de aandacht te brengen totdat het is verhuurd. Door middel van een spinnenweb constructie ontstaat er geen wildgroei. Wanneer u op Huurbieding.nl de huurprijs of andere gegevens aanpast, synchroniseert dat met alle andere websites. Indien huurders reageren via Huurbieding.nl of op één van de andere websites komen de reacties direct in uw mailbox.

Het enige wat u nog moet doen is  ‘’transacties realiseren’’ met de binnenkomende huurders. Huurbieding.nl kiest voor een heldere aanpak tegen een vaste advertentieprijs van eenmalig € 575,- excl. BTW per bedrijfsruimte, ongeacht de afmeting en huurprijs. Na verhuur van het aangemelde pand bent u geen extra kosten verschuldigd. Uw aanmelding en de marketing blijven net zo lang actief totdat het pand verhuurd is.

Leegstand kost geld! Wacht niet langer en zorg dat uw leegstand met één druk op de knop bij duizenden potentiële huurders terecht komt. Maak hier direct uw account aan en voeg uw pand toe of lees meer informatie op ''Hoe werkt het verhuurder'' of bekijk de pagina ''ruimte aanmelden'' om te zien wat wij exact doen voor uw bedrijfsruimte. 

Mijn pand staat al bij een makelaar of moet ik makelaar zijn? 
Nee, dat hoeft niet Huurbieding.nl is open voor iedereen, u moet het zien als het plaatsen van een advertentie. Wij hebben geen exclusiviteit. Indien u pand al bij een makelaar staat kunt er voor kiezen om het zelf of samen met de makelaar aan te melden. 

Neem gerust contact met ons op voor vragen en/of meer informatie per telefoon 0854013999 of per e-mail info@huurbieding.nl. Wilt u starten met het adverteren van meerdere kantoor-, winkel-, of bedrijfspanden? Vraag naar onze package deals!