Winkelruimte huren Den Bosch? Bekijk ons aanbod winkelpanden

Sorteer op:
Winkelruimte

Den Bosch

Markt 43
€7.083,- Per maand
298 m²
Bekijk dit pand

Bedrijfspand, kantoorpand of winkelpand huren? Huurbieding.nl is onbetwist de grootste online aanbieder van leegstaand vastgoed. In meer dan 230 steden verhuren wij geschikte bedrijfs-, kantoor- en winkelruimtes, waaronder op absolute A-locaties als Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Natuurlijk hebben we ook een ruimte voor jou beschikbaar in een locatie naar keuze. Gebruik de zoekfunctie om jouw pand te vinden. Weet je wat Huurbieding.nl zo uniek maakt? Je kunt vrijblijvend bieden op de huurprijs van de beschikbare panden. Je komt direct in contact met de verhuurder.

Kantoorpand Den Bosch

‘s-Hertogenbosch, in de volksmond ook wel Den Bosch genoemd, is de hoofdstad van Noord-Brabant. De bedrijvigheid in de stad is groot en dat stad ligt dichtbij de randstad. Den Bosch is een prachtige stad met een sfeervol en levendig centrum. Kortom: een energieke en bedrijvige stad om een kantoorpand in te huren.

Goed bereikbaar

Den Bosch is erg goed bereikbaar. De stad ligt aan verschillende transportaders zoals de snelwegen A2 en A59. Ook ligt Den Bosch dicht bij internationale vliegvelden, waardoor de internationale markt makkelijk te bereiken is. Niet alleen de snelwegen zijn van hoge kwaliteit, ook het openbaar vervoer is goed geregeld. Dit hebben we mede te danken aan het feit dat Den Bosch een onderwijsstad is met veel studenten. Met de trein ben je al één uur in de havenstad Rotterdam.

Onderwijsstad

De stad staat bekend om zijn vele hoogwaardige scholen. Denk bijvoorbeeld aan de Avans Hogeschool en de Fontys hogeschool. Veel studenten die studeren in Den Bosch blijven na hun studie wonen en werken in Den Bosch. De stad bruist daarom van de hoogopgeleide, vermogende werknemers. De stad heeft een gezonde arbeidsmarkt, dus zal het geen probleem zijn om nieuw personeel te vinden.

sterke ondernemersklimaat

De gemeente weet dat het voor veel ondernemers interessant is om te ondernemen in Den Bosch. Daarom wordt er veel tijd en geld besteed om het ondernemersklimaat goed te houden in de stad en regio. Dit doen ze door nieuwe kantoorruimtes te bouwen, bedrijven te laten samenwerken en subsidies te verschaffen aan start-ups en innovatie. Ook zijn de Brabantse steden de zenuwcentra van techniek en it. De gemeente heeft veel baat bij nieuw ondernemerschap en dat is bepalend voor de groeiende economie van de stad.

Kantoorruimte huren in Den Bosch

Benieuwd naar de mogelijkheden om een kantoorpand in Den Bosch te huren? Bekijk dan ons aanbod. Als je eerst vragen over een van onze kantoorpanden neem dan vrijblijvend contact met ons op.