Winkelruimte huren Rotterdam? Bekijk ons aanbod winkelpanden

Sorteer op:
Winkelruimte

Rotterdam

Zalmstraat 3
€3.370,- Per maand
200 m²
Bekijk dit pand
Winkelruimte
diverse units

Rotterdam

Herenplaats 33-61
Vanaf €2.250,- Per maand
Vanaf: 108 m²
Bekijk dit pand
Winkelruimte
diverse units

Rotterdam

Siciliëboulevard 408 - 412
Vanaf €3.667,- Per maand
Vanaf: 291 m²
Bekijk dit pand
Winkelruimte
diverse units

Rotterdam

Vissersdijk 219-245
€150,- Per m2, per jaar
Vanaf: 130 m²
Bekijk dit pand
Winkelruimte

Rotterdam

Mauritsweg 37
€2.458,- Per maand
76 m²
Bekijk dit pand
Winkelruimte

Rotterdam

Hoogstraat 52A
€2.750,- Per maand
132 m²
Bekijk dit pand
Winkelruimte

Rotterdam

Marinus Bolkplein 23A
€2.050,- Per maand
87 m²
Bekijk dit pand
Winkelruimte

Rotterdam

Zwart Jansstraat 78-82
€4.895,- Per maand
261 m²
Bekijk dit pand
Winkelruimte
diverse units

Rotterdam

Van Noortwijckstraat 36 - 40
Vanaf €1.315,- Per maand
Vanaf: 100 m²
Bekijk dit pand

Bedrijfspand, kantoorpand of winkelpand huren? Huurbieding.nl is onbetwist de grootste online aanbieder van leegstaand vastgoed. In meer dan 230 steden verhuren wij geschikte bedrijfs-, kantoor- en winkelruimtes, waaronder op absolute A-locaties als Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Natuurlijk hebben we ook een ruimte voor jou beschikbaar in een locatie naar keuze. Gebruik de zoekfunctie om jouw pand te vinden. Weet je wat Huurbieding.nl zo uniek maakt? Je kunt vrijblijvend bieden op de huurprijs van de beschikbare panden. Je komt direct in contact met de verhuurder.

Winkelpand Rotterdam

Rotterdam, wie kent het niet? De stad staat bekend om zijn wereldberoemde havens, de Erasmusbrug en de Euromast. Er is genoeg te beleven in deze bruisende wereldstad. In 2016 is Rotterdam zelfs nog uitgeroepen tot ‘Best in Travel City’. De jaarlijkse stijging in het aantal toeristen en de groeiende populariteit van de stad, maakt dit de ideale locatie om een een winkelpand te huren.

Rotterdam leeft

Rotterdam is populairder dan ooit tevoren. Volgens sommigen is Rotterdam in plaats van Amsterdam dé stad van Nederland aan het worden. Hoe dit komt? Rotterdam was één van de eerste steden die aan citymarketing deed. Daarnaast heeft de stad de afgelopen vijfentwintig jaar enorm geïnvesteerd. Dit heeft zeer toonaangevende gebouwen opgeleverd zoals bijv. het compleet vernieuwde Centraal Station, de Markthal en het zeer indrukwekkende gebouw: De Rotterdam. Dit trekt meer toeristen dan ooit tevoren, maar ook steeds meer mensen uit eigen land maken er vaker een dagje Rotterdam van.

Diverse winkelstraten

In Rotterdam kom je veel diverse winkelstraten tegen. De bekendste is de Coolsingel, hier kun je o.a. de Bijenkorf vinden. Daarnaast zijn de Beurstraverse (Koopgoot), de Lijnbaan en de Meent ook zeer prominente winkelstraten in Rotterdam. De stad biedt op meerdere aspecten een complete shopbeleving. Van high-end winkels tot aan goedkope euro-shops. Je kunt ze hier allemaal vinden.

Stimulans vanuit de gemeente

De gemeente Rotterdam doet er alles aan om het winkel- en leefgebied in de binnenstad te verbeteren. Het stadsbestuur stelt zich zeer dienstverlenend op en hanteert lage vestigingsvoorwaarden, daarnaast willen zij goed bereikbaar en benaderbaar zijn voor toekomstige ondernemers. Genoeg toekomstperspectief dus zodra je besluit om je als ondernemer in Rotterdam te vestigen.

Winkelpand huren in Rotterdam?

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden om een winkelpand te huren in Rotterdam? Bekijk dan eens ons zeer uitgebreide aanbod. Wil je eerst meer informatie? Dan kan natuurlijk ook. Neem hier vrijblijvend contact met ons op.