Winkelruimte huren Breda? Bekijk ons aanbod winkelpanden

Sorteer op:
Winkelruimte

Breda

Nieuw Ginnekenstraat 41
€5.000,- Per maand
209 m²
Bekijk dit pand
Winkelruimte
diverse units

Breda

Keizerstraat 1 t/m 1D
Vanaf €4.375,- Per maand
Vanaf: 300 m²
Bekijk dit pand

Bedrijfspand, kantoorpand of winkelpand huren? Huurbieding.nl is onbetwist de grootste online aanbieder van leegstaand vastgoed. In meer dan 230 steden verhuren wij geschikte bedrijfs-, kantoor- en winkelruimtes, waaronder op absolute A-locaties als Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Natuurlijk hebben we ook een ruimte voor jou beschikbaar in een locatie naar keuze. Gebruik de zoekfunctie om jouw pand te vinden. Weet je wat Huurbieding.nl zo uniek maakt? Je kunt vrijblijvend bieden op de huurprijs van de beschikbare panden. Je komt direct in contact met de verhuurder.

Een winkelpand huren in   Breda

De Brabantse cultuurstad staat bekend om haar bruisende identiteit. Niet alleen het ondernemerschap bruist. Denk ook eens aan de populairiteit bij jonge ondernemende starters. Het is de stad die oorspronkelijk werd genoten door de koning der Nederlanden. De historie proeft u terug in de stadscultuur van Breda. Het is niet alleen de Brabantse gezelligheid waar men trots op is in Breda

Bekijk beschikbare bedrijfsruimte in Breda

 

breda binnenstad winkelen

Brabantse starterskansen 

U kunt Breda omschrijven als populaire stad onder de jongere bevolking. Dit komt voornamelijk door de hoog onderschreven hogescholen en de universiteit. Breda is een centraal punt voor opbloeiend ondernemersschap. Breda heeft de ambitie om de wereld te veroveren met Brabantse gezelligheid, nuchterheid en doorzettingsvermogen. 

 

Vrijblijvend sparren over mogelijkheden?

 

breda ondernemers praten

 

Gezelligste winkelstad

Een winkelpand in breda is een garantie op een hotspot in Nederland. Breda wordt gezien als de gezelligste winkelstad van Nederland. Niet alleen om de heerlijke snuffelwinkeltjes, maar ook om de vriendelijke ambiance. Gekenmerkt door pop-up stores, conceptstores en winkelketens van grote merken als H&M en Zara. Ook voor startende ondernemers is Breda nog altijd een kansrijke stad als het aankomt om een winkel te beginnen. 

Winkelen wordt voornamelijk gedaan in 't Sas, de Veemarktstraat, de Nieuwe Ginnekenstraat en de Wilhelminastraat. Daarnaast kent Breda veel uitmuntende horecagelegenheden. Dit maakt de combinatie winkelen en ontspanning een weekendactiviteit die voor velen een genot is. 

Winkelpand aanbod in Breda

Huurbieding.nl heeft voor u het beste aanbod winkelpanden in Breda. Een winkelruimte huren is nog nooit zo eenvoudig geweest. Ontdek het complete aanbod aan winkelruimtes in deze populaire stad. Wist u trouwens dat Breda uitstekend bereikbaar is. Breda bevindt zich tussen de A16, de A58 en de A27. Ook is het parkeren in het centrum goed geregeld. Binnen 5 minuten staat u in de binnenstad. Daarnaast komt het spoor tot in het centrum. Dit maakt Breda de perfecte locatie voor winkelend Nederland. Meer weten over de verhuur van winkelruimte in Breda? 

Neem contact op met Huurbieding!