Winkelpand Reivel Passage 2-11 Winschoten
Winkelpand Reivel Passage 2-11 Winschoten
Winkelpand Reivel Passage 2-11 Winschoten

In november 2002 werd, na een grondige herinrichting van het centrum van Winschoten, winkelcentrum ’t Rond geopend. Winkelcentrum ’t Rond is gesitueerd in het winkelhart van Winschoten op A1 locatie en beschikt over een eigen parkeergarage met 200 overdekte plaatsen en naastgelegen parkeerterrein (beide kosteloos parkeren).

Door herstructurering zal het winkelcentrum 't Rond fungeren als poort van het Winschoter stadscentrum. De realisatie van het grootste en belangrijkste parkeerterrein van Winschoten naast het winkelcentrum heeft ervoor gezorgd dat de koopstromen gereguleerd worden door 't Rond, langs deze winkelruimte, naar het oude stadscentrum.

Beschikbaar:
Reivel-passage 2 -6; 650m2
Reivel-passage 11; 166m2

Aan deze lange passage, de Reivel-Passage, zijn o.a. gevestigd: Okay Fashion, Hans Anders, KIK, Tom Tailor, Trekpleister en Van Haren Schoenen. Het ’t Rond sluit uitstekend aan op het overige kernwinkelgebied van Winschoten, waaronder de Langestraat. Na de stad Groningen, is Winschoten de 2e koopstad van de provincie Groningen. Winschoten trekt onder andere veel bezoekers van over de grens (Duitsland).  Wij bieden u een uitstekend ondernemersklimaat en een goed gemanagede winkeliersvereniging. Een unieke kans voor de ondernemer met toekomstvisie!

LOCATIE
De winkelruimte is gelegen in het overdekte winkelcentrum (2002) ’t Rond te Winschoten. Direct gelegen in de aan 1 (in casu Vissersdijk zijde) van de 3 ingangen van ’t Rond.

BEREIKBAARHEID
Het object is zeer goed te bereiken te voet (promenade), fiets en auto (parkeergarage ’t Rond en parkeerterrein voormalig C1000 locatie).

PARKEREN
Er is ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig, naastgelegen parkeerterrein en parkeergarage 't Rond (kostenloos parkeren).

VOORZIENINGEN
De winkelruimte wordt casco verhuurd met inbegrip van door voorgaande huurder en/of verhuurder achtergelaten installaties en overige voorzieningen. Thans aanwezig:

- centrale verwarming
- pantry
- sanitaire voorziening
- cementdekvloer

Huurprijs
€1.525,- p/mnd excl. btw
Beschikbaar
114 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Winkelruimte
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Reivel Passage 2-11
Postcode
9671 EA
Plaats
Winschoten
Oplevering
Casco
Parkeergelegenheid
Eigen terrein

Meer te huur in de buurt

Kantoorruimte huren
diverse units

Scheemda

Hogeweg 2
€70,- Per m2, per jaar
Vanaf: 15 m²
Bekijk dit pand
Self storage huren
diverse units

Veendam

Lloydsweg 5
Vanaf €65,- Per maand
Vanaf: 2 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfsruimte huren
diverse units

Stadskanaal

Tinnegieter 1
Vanaf €125,- Per maand
Vanaf: 18 m²
Bekijk dit pand