Winkelpand Liesveld 14 Vlaardingen
Winkelpand Liesveld 14 Vlaardingen
Winkelpand Liesveld 14 Vlaardingen

Midden in het overdekte winkelcentrum “’Liesveld” ligt deze winkelruimte met souterrain.

De winkelruimte is ca. 180 m2 groot en beschikt tevens over een souterrain ca. 80 m2. Op de 1e verdieping is een opslagruimte gelegen van eveneens 80 m2. De opslagruimte op de verdieping is thans verhuurd aan een partij. De winkelruimte en het souterrain is per direct beschikbaar voor de verkoop en verhuur. De huurprijs is nog nader overeen te komen.

De winkelruimte is o.a. voorzien van een brede pui geheel van glas, een brede toegang, verlaagd plafond met lichtarmaturen en een luchtgordijn boven de entree.

LIGGING
Het overdekte winkelcentrum Liesveld is gelegen aan het Liesveldviaduct in het hart van Vlaardingen. Het winkelcentrum heeft meer dan 12.000 m2 winkelplezier met een zeer uiteenlopend aanbod. Van de dagelijkse boodschappen, de nieuwste mode en woondecoratie tot aan gezellige horeca. De grote ketens en de kleine speciaalzaken, alles onder 1 dak.

In de nabijheid zijn onder meer Albert Heijn, ANWB, Blokker, Brainwash, C&A, D-Reizen, Eye-Wish, Gall & Gall, H&M, HEMA, Hunkemöller, ICI Paris, Intertoys, Lucardi, Miss Etam, Multivlaai, Pearle, Sneakers, The Athlete’s Foot, Vodafone, WE, Xenos en Zeeman gevestigd.

BEREIKBAARHEID
Het winkelcentrum is gelegen op een steenworp afstand van de rijksweg A20 en daardoor optimaal bereikbaar. In de directe omgeving zijn diverse parkeergarages gelegen met ruim voldoende parkeerplaatsen.

Naast de parkeergarages is er ook een bewaakte fietsenstalling en is de toekomstige metroverbinding op enkele minuten loopafstand gelegen. Meerdere buslijnen stoppen direct bij de ingang van het winkelcentrum.

BESCHIKBAAR
Het object is per direct beschikbaar. Zie bijgevoegd de brochure. Het pand wordt tevens te koop aangeboden voor € 300.000,- k.k. 

KADASTER
Gemeente: Vlaardingen
Sectie: M
Nummer: 460
Appartementsindex: A6

De grond is uitgegeven in erfpacht. De canon bedraagt € 305,85 per jaar.
De einddatum van het erfpachtrecht is 31-07-2056.

ZEKERHEIDSSTELLING
- Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW.

- Een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de transactieprijs, te voldoen binnen 4 weken na ondertekenen van de koopakte.

NOTARIS
De akte van levering zal passeren bij notaris mr. A.G. Hartman van Hartman LMH N.V. te Amsterdam.

VVE
De jaarlijkse bijdrage aan de Vereniging van Eigenaars Liesveld te Vlaardingen bedraagt
€ 2.016,84.

OPLEVERING
Het pand wordt opgeleverd in de huidige staat (“as is where is”). De opslagruimte op de 1e verdieping wordt opgeleverd in verhuurde staat. Op aanvraag worden de huurgegevens verstrekt.

Huurprijs
€2.250,- p/mnd excl. btw
Beschikbaar
260 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Winkelruimte
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Liesveld 14
Postcode
3131 CL
Plaats
Vlaardingen
Oplevering
In overleg

Meer in de buurt

Bedrijfsruimte

Vlaardingen

George Stephensonweg 1
€350,- Per maand
40 m²
Bekijk dit pand
Winkelruimte

Vlaardingen

Liesveld 104-144
€2.500,- Per maand
117 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfsruimte

Vlaardingen

George Stephensonweg 9
€2.000,- Per maand
263 m²
Bekijk dit pand