Verhuurd: Schoolstraat 1
Venray

5801 BN

Winkelpand Schoolstraat 1 Venray
verhuurd
Winkelpand Schoolstraat 1 Venray
Winkelpand Schoolstraat 1 Venray

OBJECT 
De aangeboden ruimte ligt op de hoek van de Marktstraat en Schoolstraat. U komt binnen via de overdekte entree De ruimte beschikt over een systeemplafond met geïntegreerde verlichting en vloerbedekking. Voorts is er een pantry en toilet aanwezig.

LIGGING
De Schoolstraat ligt parallel aan de Grotestraat en is een van de belangrijkste straten in het centrum. De Marktstraat komt uit op de Grote Markt, welke bekend staat als horecaplein.
Venray was Beste Binnenstad 2011-2013 in de categorie kleine stadskernen en beschikt over een aantrekkelijk en eigentijds centrum met een gevarieerd winkel- en horeca-aanbod. Hierdoor is het bijzonder goed toeven. Met een gratis Wifi-verbinding kunt u uw smartphone of tablet in het centrum gebruiken!

De eigen schouwburg is de trots van de stad. In de Grotestraat hebben diverse grote winkelketens zich gevestigd, waaronder de H&M, Hema, Blokker, Kruidvat en Etos. Voorts is er een goede mix met lokale zelfstandige ondernemers. 
In het verlengde van de Schoolstraat wordt het stedelijk museum gerealiseerd waarmee men verwacht dat er een toename zal zijn van de consumentenstroom. 
U vindt er diverse bakkers en een slager. Vanuit het centrum zijn er goede verbindingen naar het NS Station van Venray-Oostrum en naar de A73. Via de A73 zijn Nijmegen en de Randstad bereikbaar richting het noorden en Venlo en het Ruhrgebied richting het zuiden. 

METRAGE
De winkel heeft een oppervlakte van 100 m² de frontbreedte van de winkel is 1300 cm.

PARKEREN
Er bevinden zich op loopafstand ruim voldoende parkeerplaatsen op openbaar terrein (betaald parkeren) en tevens twee ondergrondse parkeergarages.

BESTEMMING
Centrumdoeleinden. Onder andere is toegestaan detailhandel, dienstverlenende bedrijven, kantoren etc. Zie uitgebreide informatie in de brochure.

Huurprijs
€950,- p/mnd excl. btw
Beschikbaar
100 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Winkelruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Schoolstraat 1
Postcode
5801 BN
Plaats
Venray
Oplevering
Casco, In overleg

Meer in de buurt

Winkelruimte huren
diverse units

Venray

Kapelaanspad 6
Vanaf €1.800,- Per maand
Vanaf: 109 m²
Bekijk dit pand
Winkelruimte huren

Venray

Grotestraat 73
€6.585,- Per maand
399 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
diverse units

Venray

Kennedyplein 18
Vanaf €415,- Per maand
Vanaf: 31 m²
Bekijk dit pand