Verhuurd: Klaasstraat 39
Venlo

5911 JN

Winkelpand Klaasstraat 39 Venlo
verhuurd
Winkelpand Klaasstraat 39 Venlo
Winkelpand Klaasstraat 39 Venlo

Dit winkelpand dateert uit de 15e eeuw en is gelegen in de gezellige Klaasstraat in het centrumvan Venlo. De Klaasstraat kenmerkt zich door mix van zelfstandige ondernemers, enkele winkelketens en horeca. 

Het pand was tot voor kort in gebruik door Guys & Dolls tienermode en is nu per direct beschikbaar. Het pand is gerestaureerd, waarbij de karakteristieke elementen grotendeels behouden zijn. Hierdoor heeft de winkelruimte een sfeervolle uitstraling, welke zeer goed geschikt is voor een specialistische kleding- of schoenenwinkel, maar ook voor bijvoorbeeld een slijterij / wijnhandel edelsmid. 

De begane grond meet circa 85 m2. Een pantry is aanwezig op de eerste verdieping, waar ook ruimte is voor opslag. De tweede en derde verdieping kunnen ook gebruikt worden voor opslag.

Door de nog aanwezig zijnde verlichting, luchtgordijn, rolluik en plafondafwerking, is het pand zonder grote investeringen te betrekken.

Wij hanteren een standaard ROZ huurzontract met enkele aanpassingen. De huurtermijn bedraagt bij voorkeur 5+5 jaar, maar kortere termijnen zijn bespreekbaar.

Huurprijs
€2.000,- p/mnd excl. btw
Beschikbaar
147 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Winkelruimte
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Klaasstraat 39
Postcode
5911 JN
Plaats
Venlo
Oplevering
Casco

Meer in de buurt

Winkelruimte huren

Venlo

Klaasstraat 18
€2.750,- Per maand
84 m²
Bekijk dit pand
Winkelruimte huren

Venlo

Vleesstraat 49
€3.335,- Per maand
283 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren

Venlo

Prinsessesingel 20-26
€3.850,- Per maand
403 m²
Bekijk dit pand