Verhuurd: 1e Graaf van Loonstraat 15
Venlo

5921 JA

Winkelpand 1e Graaf van Loonstraat 15 Venlo
verhuurd
Winkelpand 1e Graaf van Loonstraat 15 Venlo
Winkelpand 1e Graaf van Loonstraat 15 Venlo

Op de hoek van de 1e Graaf van Loonstraat en Urbanusstraat gelegen nieuwbouw (winkel)ruimte op strategische locatie in Venlo-Blerick. Op zeer korte afstand treft u de Kloosterstraat en Wieënpassage aan. Deze twee straten omvatten een belangrijk deel van Blerick’s winkelpromenade.

 

Venlo is kenmerkend door de strategische ligging tussen luchthaven Schiphol en de havens van Rotterdam en Antwerpen in westelijke richting, en het Europese achterland in de oostelijke richting. De gemeente Venlo telt ca. 100.000 inwoners en is hiermee na Maastricht de grootste gemeente in Limburg. Het verzorgingsgebied strekt zich uit over de omliggende gemeenten waarmee vestiging van winkels en kantoren in deze plaats erg aantrekkelijk is.

 

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs van de laatst beschikbare unit (ca. 130 m²): € 850,00 per maand, excl. btw & excl. servicekosten

Beschikbaar: per direct.

 

Bestemming
Het bestemmingsplan biedt ruime mogelijkheden ter invulling van de ruimte, te weten:

– Detailhandel het bedrijfsmatig te koop aanbieden, waaronder begrepen de uitstalling ten verkoop, het verkopen en/of leveren van goederen aan personen die die goederen kopen voor gebruik, verbruik of aanwending anders dan in de uitoefening van een beroeps- of bedrijfsactiviteit.  

– Maatschappelijke voorzieningen het uitoefenen van activiteiten gericht op de sociale, maatschappelijke, educatieve en openbare dienstverlening, waaronder gezondheidszorg, zorg en welzijn, jeugd / kinderopvang, onderwijs, religie, uitvaart / begraafplaats, bibliotheken, openbare dienstverlening en/of verenigingsleven.

– Cultuur en ontspanning, geen speelhallen amusementscentra en casino’s zijnde het bedrijfsmatig verrichten van activiteiten gericht op spel, vermaak en ontspanning, waaronder podiumkunsten, musea en toeristische attracties, muziek- en dansscholen, oefenruimten en creativiteitscentra, seksinrichtingen en feestzalenverhuur. 

– Dienstverlening bedrijf of instelling waarvan de werkzaamheden bestaan uit het verlenen van administratieve, economische, maatschappelijke en medische diensten aan derden, zoals:  a. niet-consumentgerichte dienstverlening, bijvoorbeeld een advocaten- of accountantskantoor en naar aard daarmee gelijk te stellen bedrijven en inrichtingen; b. consumentgerichte dienstverlening, bijvoorbeeld een uitzend- of reisbureau, kapperszaken, schoonheidsinstituten, fotostudio’s en naar aard daarmee gelijk te stellen bedrijven en inrichtingen; c. medische praktijkruimte, bijvoorbeeld een tandarts- of huisartspraktijk.

 

Oppervlakten

Totale oppervlakte: 828 m2

Te huur: ca. 130 m².

 

Object:

Het onderhavig object betreft een multifunctioneel gebouw, thans in gebruik als winkelruimte. Het object is gesplitst in een drietal ruimtes, waarvan er thans één in gebruik is als winkelruimte & één in gebruik is als kapsalon.

 

Bereikbaarheid:

Auto      

Het object ligt op korte afstand van de Eindhovenseweg (N556), welke is aangesloten op de toe- en afritten naar de A67, A73 en A74, van waaruit u een uitstekende verbinding heeft naar Antwerpen, het Ruhrgebied en Eindhoven (A67) en Nijmegen en Maastricht (A73).

 

Openbaar vervoer
Het object op is ca. 225 meter loopafstand gelegen van de bushalte Winkelcentrum Blerick, welke in directe verbinding staat met het NS-station Venlo.

Het object op is ca. 700 meter loopafstand gelegen van NS-station Venlo-Blerick.

 

Parkeren
Aan de openbare weg is voldoende (gratis) parkeergelegenheid voorhanden.

 

Huuruitgangspunten

Huurprijs per jaar
De huurprijs bedraagt € 10.200,00 per jaar exclusief btw.

 

Servicekosten
Het voorschot op de servicekosten is nader overeen te komen.

 

Huurtermijn
In overleg, korte en flexibele huurvoorwaarden zijn bespreekbaar.

 

Beschikbaarheid
In overleg, doch op korte termijn

 

Opleveringsniveau
– vloerverwarming;
– systeemplafond v.v. ingebouwde verlichtingsarmaturen;
– aanwezige scheidingswanden;
– huidige vloerbedekking;
– toiletgroep voorzien van voorportaal met wasbak en een tweetal toiletten.

Huurprijs
€850,- p/mnd excl. btw
Beschikbaar
130 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Winkelruimte
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
1e Graaf van Loonstraat 15
Postcode
5921 JA
Plaats
Venlo
Omgeving
Blerick
Oplevering
Casco, Gestoffeerd, In overleg

Meer in de buurt

Winkelruimte huren

Venlo

Urbanusstraat 2
€2.420,- Per maand
273 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfsruimte huren

Venlo

Horsterweg 31
€3.750,- Per maand
1000 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren

Venlo

Prinsessesingel 20-26
€3.850,- Per maand
403 m²
Bekijk dit pand