Verhuurd: Heuvelstraat 1A
Tilburg

5038 AA

Winkelpand Heuvelstraat 1A Tilburg
verhuurd
Winkelpand Heuvelstraat 1A Tilburg
Winkelpand Heuvelstraat 1A Tilburg

Op perfecte zichtlocatie te huur in het kernwinkelgebied van Tilburg: winkel- of horecaruimte op de begane grond, met kelder en verdiepingen. De Heuvelstraat is de hoofdwinkelstraat van Tilburg met alle bekende ketens. Heuvelstraat 1A ligt aan het begin van de winkelstraat, aan de zijde van de Heuvel, een plein met diverse horecavoorzieningen en een ondergronds fietsenstalling. De bereikbaarheid per auto is ook zeer goed, omdat parkeergarage Heuvelpoort op korte afstand is gelegen.  

Onderhavige winkelruimte bevindt zich aan het begin van de hoofd-winkelstraat van Tilburg, de Heuvelstraat. De Heuvelstraat beschikt over een diverse mix aan landelijke- en internationale formules. Diverse publiekstrekkers hebben de waarde van de Heuvelstraat erkend en hier een vestiging geopend. C&A, Hema, Douglas, Hunkemöller, Ici Paris XL en Foot Locker zijn bekende namen die in de directe omgeving van het object te vinden zijn.

Recht tegenover de winkel is het begin van de Juliana van Stolbergstraat. Deze straat verbindt de Heuvelstraat met het gezellige Piusplein. Het Piusplein huisvest tal van lokale- en landelijke horecaformules zoals McDonald's, Vapiano en Burger King, alsmede is er een keur aan bars en cafés te vinden.

Object
Onderhavige winkelruimte bestaat uit een begane grond van circa 55 m², een ruime kelder en 2 verdiepingen. Op de eerste verdieping zijn de pantry en het toilet gesitueerd. De verdieping is te bereiken middels een trap die achterin de winkelruimte is geplaatst.

Opleveringsniveau
De winkelruimte wordt in de huidige staat opgeleverd. Dat betekent inclusief interieur van de vorige huurder.

Parkeren
Het centrum van Tilburg biedt ruim voldoende, betaalde parkeergelegenheden. Parkeergarage Emmapassage bevindt zich op circa 450 meter afstand en parkeergarage Pieter Vreedeplein op circa 300 meter van het betreffende object. Het centrum van Tilburg is met het openbaar vervoer ook goed te bereiken.

Aanvaarding
Per direct.

Huurprijs
€4.000,- p/mnd excl. btw
Beschikbaar
55 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Winkelruimte
Nevenbestemming
Bedrijfsruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Heuvelstraat 1A
Postcode
5038AA
Plaats
Tilburg
Omgeving
Kernwinkelgebied
Oplevering
Casco

Meer in de buurt

Bedrijfsruimte

Tilburg

Oude Rielseweg 5
€72.370,- Per maand
13581 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfsruimte
diverse units

Tilburg

Lovense Kanaaldijk 88 en 90
Vanaf €155,- Per maand
Vanaf: 18 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfsruimte

Tilburg

Simon de Cockstraat 15
€22.571,- Per maand
5189 m²
Bekijk dit pand