Verhuurd: Ligne 1
Sittard

6131 MT

Winkelpand Ligne 1 Sittard
verhuurd
Winkelpand Ligne 1 Sittard
Winkelpand Ligne 1 Sittard

Ligne is dé nieuwe ontmoetingsplek van Sittard, gelegen aan de rand van het oude centrum van Sittard. In Ligne liggen een bibliotheek, state-of-art filmhuis, museum, hogeschool, (zorg)woningen, appartementen, winkels, COOP-supermarkt, kapsalon, fitness en meerdere horecagelegenheden. In Ligne werken diverse partijen intensief samen. Al deze 'bewoners' delen de functies van Ligne. Zo gebruikt de hogeschool overdag de filmzalen van het filmhuis als collegezaal en zijn de bibliotheek van Zuyd en bibliotheek De Domijnen volledig tot één bibliotheek geïntegreerd. Daar waar mogelijk werken ze ook inhoudelijk samen. Ligne brengt dagelijks 6.000 studenten/medewerkers en ruim 150.000 bezoekers per jaar naar het centrum van Sittard geeft Ligne hiermee een unieke en dynamische omgeving met optimale mogelijkheden om elkaar te ontmoeten.

PRIJS (op basis van Turn key)
De huurprijs bedraagt € 160,00 per m2 per jaar exclusief BTW.

Onder het complex ligt een parkeerplaats en fietsenstalling. Op het plein tussen de gebouwen is het gezellig toeven en vinden tal van evenementen plaats. Deze gevarieerde mix geeft Ligne een geheel eigen en onderscheidend karakter en vooral veel levendigheid.

KANTOREN OP DE VERDIEPING
Met een nieuwe entree aan de Wolf Hertzdahlstraat en een volledig ingericht collectieve ontvangstruimte van ca. 725 m² kunnen huurders in gezamenlijkheid vergader-, catering- en schoonmaakdiensten delen. De collectieve ruimte biedt mogelijkheden om in kleine en grote groepen te vergaderen en is tevens voorzien van een luxe pantry.

Inmiddels is er ca. 2.500 m² kantoorruimte afgebouwd en verhuurd aan Greenhouse B.V. en Scala Computer Television B.V.

Nog beschikbaar: er zijn op de verdieping zijn nog diverse turn key* kantoorruimten beschikbaar ter grootte van ca. 2.500 m².  

Momenteel zijn hier o.a. gevestigd: Zuyd Hogeschool/ Bibliotheek Sittard De Domijnen / Zuyd Hogeschool / Museum de Domeinen- Hedendaagse Kunst / Filmhuis de Domijnen / Coffee Mundo / Subway / COOP / Fitness / Banner Connect / Scala.

OPLEVERNIVEAU ALGEMEEN
- Zie bijlage afbouw Jongen Projectontwikkeling;
- Turn key opleverniveau;
- Wateraansluiting;
- Electra-aansluiting;
- Sprinklerinstallatie;
- Aansluiting bij het "Groene Net" waarbij verwarmen en mogelijk koelen zeer duurzaam is;

 BEREIKBAARHEID
Centrum Sittard kenmerkt zich door een uitstekende en goed bereikbare ligging aan de N276/N294 op korte afstand (ca. 4 km) van de A2 Eindhoven-Maastricht. Er is hier de afgelopen jaren een Bedrijvenstad ontwikkeld met zowel sportactiviteiten rondom het stadion van Fortuna Sittard (Fitland, Tom Dumoulin fietspark) als moderne bedrijvenparken in het groen (bijvoorbeeld Sabic, Zo Wonen, Royworks) met oog voor kwaliteit op een strategisch markante plek. Internationale luchthaven Maastricht-Aachen Airport bevindt zich op slechts 15 minuten afstand. NS-station Sittard is op loopafstand te bereiken.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Op grond van de planvoorschriften zijn de volgende bestemmingen toegestaan: kantoren, detailhandel, dienstverleningsconcepten, (dag) horeca. U dient zelf bij de gemeente Sittard te verifiëren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerende bestemmingsplan.

 PARKEERVOORZIENING
Onder het complex biedt een ruime parkeergarage plaats aan auto's van bewoners, winkelpubliek en bezoekers. Ook is er een grote fietsenstalling voor ca 500 fietsen onder Ligne gevestigd. De huurprijs per parkeerplaats per jaar bedraagt € 550,00 excl. BTW.

 BESCHIKBAARHEID
In overleg. De ruimte kan geheel naar wens van huurder opgeleverd worden.

Huurprijs
€160,- per m², per jaar excl. btw
Beschikbaar
vanaf 500 m² tot 5000 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Winkelruimte
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Ligne 1
Postcode
6131 MT
Plaats
Sittard
Oplevering
Gestoffeerd
Parkeergelegenheid
Eigen parkeerplaatsen

Meer te huur in de buurt

Kantoorruimte huren
diverse units

Sittard

Wilhelminastraat 42
Vanaf €300,- Per maand
Vanaf: 18 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
diverse units

Sittard

Stationsplein 1
Vanaf €238,- Per maand
Vanaf: 15 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
diverse units

Sittard

Mgr. Buckxstraat 8
Vanaf €150,- Per maand
Vanaf: 16 m²
Bekijk dit pand