Graaf Willem II straat 10
's-gravenzande

2691 MW

Winkelpand Graaf Willem II straat 10 's-gravenzande
Winkelpand Graaf Willem II straat 10 's-gravenzande
Winkelpand Graaf Willem II straat 10 's-gravenzande

's-Gravenzande heeft een nieuw centrum/stadshart gekregen. Aan de Langestraat, Pompe van Meerdervoortstraat en het Marktplein is een levendig stadshart met circa 9.000 m2 aan winkelruimte / horecaruimte, 100 appartementen en 300 parkeerplaatsen verschenen.

Het nieuwbouw winkelcentrum is gelegen in het centrumgebied van 's-Gravenzande. Dit gebied heeft een complete metamorfose ondergaan waarbij nieuwbouw met renovatie van bestaande bouw werd gecombineerd. Ook het nog te restaureren monumentale pand "Het Schoenmakershuisje" maakt onderdeel uit van dit project. Twee van de drie fasen zijn inmiddels opgeleverd, de derde fase staat gepland voor oplevering eind 2018/begin 2019.

Totaal beslaat het project circa 9.000 m² winkelruimten, 89 nieuwe en een aantal te renoveren appartementen en circa 300 parkeerplaatsen voor het winkelend publiek en bewoners. De parkeerplaatsen bevinden zich in een grotendeels overdekte parkeergarage met parkeerdek.

Huurders zijn ten tijde van de aankoop onder meer Jumbo, Lidl, Big Bazar en diverse lokale ondernemers waaronder een bakker, een kaas/notenwinkel, een slijterij, een modewinkel, een GSM shop en een Primera.

Op woensdag 17 mei 2017 openden supermarkten Lidl en Jumbo, Big Bazar en Meesterbakker Roodenrijs onder grote publieke belangstelling voor het eerst hun deuren in de nieuwe Graaf Willem II-straat in centrum van 's-Gravenzande. Ook openden Kaasmeester Richard, Primera Brekelmans, De Slijters Traan en de GSMShop in deze week voor het eerst hun deuren in het vernieuwde winkelgebied.

Huurprijs vanaf
€1,- p/mnd excl. btw
Oppervlakte vanaf
90 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Winkelruimte
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Graaf Willem II straat 10
Postcode
2691 MW
Plaats
's-gravenzande
Oplevering
Casco
Parkeergelegenheid
Parkeergarage
Beschikbare unit
Afmeting
Huurprijs vanaf (Prijzen exclusief btw)
Grf. Willem II straat 23
90 m²
€1,- per maand
Grf. Willem II straat 25
96 m²
€1,- per maand
Graaf Willem II straat fase III
513 m²
€1,- per maand
Graaf Willem II straat fase III - deelverhuur
117 m²
€1,- per maand