Winkelpand Lusthofstraat 52 Rotterdam
Winkelpand Lusthofstraat 52 Rotterdam

Winkelruimte te huur van 85m² aan de Lusthofstraat 52 te Rotterdam. De Lusthofstraat is een van de bekendste en meest bruisende winkelstraten van Kralingen. Gelegen in het hart van deze chique oude Rotterdamse wijk, op slechts tien minuutjes fietsen van het centrum van de stad. Centraal gelegen met een zeer gevarieerd winkelaanbod, diverse (dagverse) speciaalzaken en horeca. Hierdoor is de Lusthofstraat aantrekkelijk voor zowel funshoppen als voor de dagelijkse boodschappen. Het winkelgebied ligt midden in een drukke woonomgeving en heeft een centrale functie in de wijk Kralingen.

Kralingen-West is een levendige en populaire buurt vol gezelligheid, nabij de Kralingse Plas en het Kralingse Bos. In de buurt bevinden zich diverse gezellige restaurants, hippe boetiekjes en leuke delicatessenwinkels. Er valt genoeg te ontdekken! Andere voorzieningen zoals (basis)scholen, sportfaciliteiten en openbaar vervoer (tram en metro) bevinden zich op loopafstand. Het bruisende stadscentrum is gelegen op een korte fietsafstand.

Er is een openbare parkeergarage met 217 overdekte parkeerplaatsen, welke direct uitkomt in de passage. Het eerste half uur parkeren is hier gratis! Tevens is er voor de winkel en in de directe omgeving voldoende parkeergelegenheid.

De Lusthofstraat ligt gesitueerd tussen meerdere doorgaande wegen en is hierdoor uitstekend bereikbaar. Er is een ruime toevoer van openbaar vervoer, zowel bus-, tram- als metroverbindingen liggen op loopafstand.

Huurprijs
€2.500,- p/mnd excl. btw
Beschikbaar
85 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Winkelruimte
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Lusthofstraat 52
Postcode
3062 WN
Plaats
Rotterdam
Oplevering
In overleg
Parkeergelegenheid
In de nabijgelegen omgeving.

Meer in de buurt

Kantoorruimte
diverse units

Rotterdam

Westblaak 5-7-11
€99,- Per m2, per jaar
Vanaf: 40 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Rotterdam

Noordsingel 168-1
Vanaf €450,- Per maand
Vanaf: 22 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte

Rotterdam

Vareseweg 135A
€3.923,- Per maand
529 m²
Bekijk dit pand