Passage/Nieuwe Markt/Raadhuisstraat 1
Roosendaal

4701 AN

Winkelpand Passage/Nieuwe Markt/Raadhuisstraat 1 Roosendaal
Winkelpand Passage/Nieuwe Markt/Raadhuisstraat 1 Roosendaal
Winkelpand Passage/Nieuwe Markt/Raadhuisstraat 1 Roosendaal

Een winkelcentrum dat ongetwijfeld uniek is in Nederland is de Passage. Het is gelegen in het hart van de binnenstad tussen de historische Raadhuisstraat en de Nieuwe Markt. In 2008 werd de verbouwing van de Passage voltooid en sindsdien ademt het complete winkelcentrum een Venetiaanse sfeer uit met een vleugje Jugendstil en Art Deco.

Beschikbare units:
- Passage 38: 123m² VERHUURD
- Passage 8/14: 425m²
- Passage 11/13/15: 63m²
- Passage 27: 50m² 
- Passage 23-7-9: 160m²

In de Passage is bewust gekozen voor beleving door de eigenaar. Het winkelcentrum heeft natuurstenen vloeren met mozaïeken, hardhouten winkelpuien, prachtige smeedijzeren hekwerken, een grote lichtkoepel met glas in lood en uitbundige schilderingen.

Blikvangers zijn onder meer het “live-orkest” boven het terras en de klok met het prachtige carillon. Door deze eyecatchers blijven mensen langer in de Passage en wordt er natuurlijk veel gefotografeerd. Voor toeristen is het een echte belevenis om in de Passage te komen. Het winkelcentrum trekt steeds meer bezoekers. Juli was bijvoorbeeld een topmaand. In totaal zijn er 200.000 mensen geweest. In het overdekte winkelcentrum hebben mensen geen last van regen of wind.

De Passage kenmerkt zich door de vele zelfstandige exclusieve ondernemers. Het winkelcentrum heeft onder meer veel modezaken Elke winkel heeft zijn eigen exclusieve merken. Naast kleding is in de Passage alles te vinden op het gebied van feestelijk winkelen. Van geurige kruiden, lichaamsverzorging en sieraden tot cadeauartikelen, bloemen en heerlijke versproducten. Een echte trekker is natuurlijk ook de grote boekenwinkel. In de Passage is het voor de klanten ook veilig winkelen met een uitgebreid bewakingssysteem en beveiligers op de koopavonden.

In het winkelcentrum worden regelmatig activiteiten georganiseerd door de promotiecommissie. In het voorjaar is het vijftigjarig bestaan van de Passage uitbundig gevierd. In de kerstperiode zijn er op de koopzondagen extra activiteiten en is het winkelcentrum omgetoverd in een sprookjesachtig kerstdecor.  De Passage is één van de trekpleisters van Roosendaal geworden. De evenementen die worden gehouden trekken altijd veel bezoekers en zorgen tegelijkertijd voor net wat extra’s in het toch al prachtige winkelcentrum. Kijk voor meer informatie op www.passageroosendaal.nl.

Huurprijs vanaf
€1.000,- p/mnd excl. btw
Oppervlakte vanaf
50 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Winkelruimte
Nevenbestemming
Bedrijfsruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Passage/Nieuwe Markt/Raadhuisstraat 1
Postcode
4701 AN
Plaats
Roosendaal
Omgeving
Winkelcentrum
Oplevering
Casco, In overleg
Parkeergelegenheid
In de directe omgeving
Beschikbare unit
Afmeting
Huurprijs vanaf (Prijzen exclusief btw)
Passage 8/14
425 m²
€3.950,- per maand
Passage 11/13/15
63 m²
€1.250,- per maand
Passage 23-7-9
160 m²
€2.350,- per maand
Passage 27
50 m²
€1.000,- per maand

Meer in de buurt

Kantoorruimte
diverse units

Roosendaal

Argon 34
Vanaf €2.312,- Per maand
Vanaf: 345 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Roosendaal

Borchwerf 4
€95,- Per m2, per jaar
Vanaf: 18 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfsruimte
diverse units

Roosendaal

Watermolen 21
Vanaf €1,- Per maand
Vanaf: 87 m²
Bekijk dit pand