Verhuurd: Clusiushof 7
Oegstgeest

2341 PT

Winkelpand Clusiushof 7 Oegstgeest
verhuurd
Winkelpand Clusiushof 7 Oegstgeest
Winkelpand Clusiushof 7 Oegstgeest

Algemeen
Te koop en te huur, een commerciële ruimte in een nog nieuw op te leveren nieuwbouwproject “Clusius” in de nieuwe, nog steeds groeiende wijk Poelgeest. De commerciële ruimte is onder meer geschikt als kantoor, winkel, praktijk, maatschappelijke of dienstverlenende sectoren.
Het nieuwbouwproject omvat onder meer een 5-tal blokken met appartementen, waarvan 2 blokken met commerciële ruimten. Momenteel zijn er al een kinderdagverblijf en tandarts gevestigd. Tegenover het gebouw zit een supermarkt.

Ligging en bereikbaarheid
De gemeente Oegstgeest ligt centraal, middenin het groene hart met veel vaarwater en meren en is uitstekend bereikbaar via de A44 (Amsterdam – Den Haag). De stad Leiden ligt op korte fietsafstand.

Indeling en oppervlakte
Door de vele, grote raampartijen is het een lichte en aangename ruimte om te werken. Deze ruimte heeft een totale oppervlakte van circa 255 m² en wordt geheel casco opgeleverd.

Parkeervoorzieningen
Voor het pand kan op de openbare weg vrij geparkeerd worden. Tevens is er een mogelijkheid om separaat parkeerplaats(en) te kopen in de parkeerkelder.

Wijze van oplevering/opleveringsniveau

De luxe afgewerkte ruimte wordt in de huidige staat, casco opgeleverd. De aansluiting voor elektriciteit, water en verwarming (stadsverwarming) zijn aanwezig tot aan de meterkast, alsmede de riolering en afvoeren (afgedopt) zijn tot aan het pand aangebracht. Indien gewenst, kan verkoper ook voor verdere afwerking zorgdragen (zie bijgevoegde technische omschrijving). 

Tevens ook te koop:
De vraagprijs voor deze unit bedraagt € 369.000,= V.O.N. exclusief BTW. Eventueel in combinatie met het naast gelegen pand te koop: Jac. P. Thijsselnaan 81 van ca. 130 m2 met een koopsom van € 195.000,00 VON en een huurprijs van € 18.000,00

 

Huurprijs
€2.800,- p/mnd excl. btw
Beschikbaar
255 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Winkelruimte
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Clusiushof 7
Postcode
2341 PT
Plaats
Oegstgeest
Oplevering
Casco
Parkeergelegenheid
Er mag vrij geparkeerd worden

Meer in de buurt

Kantoorruimte huren
diverse units

Leiden

Schipholweg 103
€215,- Per m2, per jaar
Vanaf: 15 m²
Bekijk dit pand
Winkelruimte huren

Oegstgeest

Lange Voort 15
€4.542,- Per maand
222 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfsruimte huren
diverse units

Leiderdorp

Rietschans 68
Vanaf €18,- Per maand
Vanaf: 1 m²
Bekijk dit pand