Verhuurd: Voorstraat 14
Numansdorp

3281 AV

Winkelpand Voorstraat 14 Numansdorp
verhuurd
Winkelpand Voorstraat 14 Numansdorp
Winkelpand Voorstraat 14 Numansdorp

Dit fraaie winkelpand is gelegen in de winkelstraat van Numansdorp en beschikt over een royaal verhuurbaar vloeroppervlak van wel 220 m²! De brede pui met etalage zorgt ervoor dat uw winkel goed opvalt in de winkelstraat. Ook de luifel is voor het winkelend publiek behaaglijk. Het ruime pand heeft veel mogelijkheden voor de wat grotere winkels. De winkel is volledig leeg en per direct intrekbaar.

De ligging van het pand is zeer goed. In dezelfde straat zijn diverse winkels gevestigd. Ook is er tegenover de winkel een onbetaalde parkeerplaats aanwezig. Op dinsdag treft men hier een kleine markt, die weer voor extra aanloop zorgt.

Locatie

Het straatbeeld is afwisselend, u vindt er namelijk winkels, maar ook woningen, restaurants en enkele kantoren. De haven van Numansdorp is dichtbij, deze zorgt zomers voor veel recreatie. In de gemeente Cromstrijen, hieronder vallen de dorpen Klaaswaal en Numansdorp, wonen totaal bijna al 13.000 mensen. Numansdorp is het op een na grootste dorp van de Hoeksche Waard en voorziet daarom ook de omliggende dorpen op winkelgebied.

Bestemming

De bestemming van het object is centrum. Dit houdt in dat dit pand onder andere te gebruiken is voor detailhandel, dienstverlenende bedrijven met baliefunctie en maatschappelijke voorzieningen met baliefunctie. De volledige omschrijving treft u in het bijgevoegde bestemmingsplan.

Bouwaard van de woning

Het pand heeft één bouwlaag. De voorgevel van het pand is opgebouwd uit 2 grote ramen en 2 glazen toegangsdeuren opgevuld met metselwerk voorzien van een spouw. Het pand is gerealiseerd met een plat geïsoleerd dak. De vloeren van het pand zijn uitgevoerd in beton. Achter de winkel is nog een kleine houten berging aanwezig, die ook gebruikt kan worden door de huurder.

De plafonds zijn afgewerkt met systeemplafonds. Hierin is ook de verlichting opgenomen. De pantry en het toilet zijn eenvoudig en functioneel. De winkel wordt verwarmd door een CV-ketel en een luchterwarmer, die bij de ingang hangt. Het warme water in de pantry wordt verzorgd door een boiler. De meterkast is voorzien van 7 groepen.

Indeling

Begane grond

Aan de Voorstraat treft men de entree met dubbele deuren. Middels deze entree komt men in de royale winkelruimte van ca. 220 m². Na de schoonloop mat en het warmte gordijn komt men direct in de winkelruimte. Aan de linkerzijde is de pantry met toilet gesitueerd. De eenvoudige pantry is voorzien van diverse kastjes, een aanrechtblad en een wasbak. Boven het aanrechtje hangt een kleine boiler voor het warme water. Na de pantry is het lichte toilet met fonteintje gesitueerd. De winkelruimte loopt helemaal door tot het einde van het pand. In de achtermuur treft men de nooduitgang. Achter deze nooduitgang vindt men een houten berging, die dienst kan doen als opslag van diverse zaken. De inrichting, zoals de toonbank en de rekken, zijn eigendom van de huidige huurder.
Huurprijs
€2.200,- p/mnd excl. btw
Beschikbaar
220 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Winkelruimte
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Voorstraat 14
Postcode
3281 AV
Plaats
Numansdorp
Omgeving
Centrum
Oplevering
Gestoffeerd

Meer in de buurt

Kantoorruimte huren
diverse units

Willemstad

Steenpad 11
Vanaf €275,- Per maand
Vanaf: 18 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfsruimte huren

Moerdijk / Klundert

Vlietweg 1-3
€6.500,- Per maand
1347 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren

Moerdijk / Klundert

Kerkweg 23a
€750,- Per maand
70 m²
Bekijk dit pand