Van slaperig naar levendig
In 2003 ontstaat het plan om in Spekholzerheide een nieuw en vitaal wijkwinkelcentrum te ontwikkelen. Het bestaande winkelaanbod is te schraal en te eenzijdig. De oude kern moet hoognodig gerevitaliseerd worden en ook het omliggende winkelgebied vraagt om nieuwe dynamiek. In 2010 levert 3W, als partner in HKS bv, een volwaardig wijkwinkelcentrum op met een ruime parkeerfunctie en verzorgt tevens de verkoop en verhuur van de commerciële ruimtes.


De vraag
De gemeente Kerkrade heeft een aantal ambities: allereerst wil zij meer ruimte bieden aan retail en dienstverlening. Daarnaast wil zij de stadskern verlevendigen door nieuwe appartementen in te passen. Tot slot wil zij komen tot een voetgangersvriendelijk centraal plein, met behoud van parkeergelegenheid.


Onze aanpak
Het plan dat we ontwikkelen voor het Carboonplein in Kerkrade omvat een hoogwaardig verblijfsgebied met appartementen, retail en dienstverlening. Deze ingreep is kenmerkend voor de tweeledige functie van het nieuwe Carboonplein: enerzijds het revitaliseren van de oude kern van Spekholzerheide door de combinatie van wonen, winkelen en ontmoeten. Anderzijds het genereren van een nieuwe dynamiek in het omliggende winkelgebied en dan vooral in de Akerstraat.

Huurprijs
€945,- p/mnd excl. btw
Totale oppervlakte
135 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Winkelruimte
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief €203,00 per m2 per maand
Adres
Carboonplein 2
Postcode
6466CV
Plaats
Kerkrade
Oplevering
Gestoffeerd

Meer in de buurt

Kantoorruimte
diverse units

Kerkrade

Klarenanstelerweg 5
Vanaf €250,- Per maand
Vanaf: 50 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte

Kerkrade

Eurodepark 1
€250,- Per maand
25 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfsruimte
diverse units

Kerkrade

Spekhofstraat 10
Vanaf €375,- Per maand
Vanaf: 90 m²
Bekijk dit pand