Winkelpand Emmaplein 1 Katwijk
Winkelpand Emmaplein 1 Katwijk
Winkelpand Emmaplein 1 Katwijk

Diverse winkelunits op een A1 locatie vanaf ca. 122 m² tot en met ca. 417 m², gelegen in het hart van het kernwinkelgebied van Katwijk aan Zee. Het centrum van Katwijk aan Zee omvat meer dan 100 winkels en beschikt over een actieve winkeliersvereniging. Zo is er tijdens de zomermaanden elke dinsdag de jaarlijkse Toeristenmarkt en worden jaarlijks de Visserijdagen georganiseerd. Ook worden er tijdens de feestdagen speciale (thema) koopavonden georganiseerd.

Een dagje winkelen in Katwijk aan Zee is goed te combineren met vele bezienswaardigheden zoals het Katwijks Museum en het strand. Kijk ook eens op de directe omgeving van het object zijn onder andere Dixons, Jack & Jones, HEMA, Ici Paris, Rituals, Mooi Parfumerie, Intertoys, Game Mania, Haasnoot Mode, Vishandel Schuitemaker, Saton Optiek, alsmede de Katwijkse boulevard met al haar horecafaciliteiten gevestigd. Katwijk beschikt over ruim 63.000 inwoners en heeft een zeer groot verzorgingsgebied. 

BEREIKBAARHEID 
Het centrum is per eigen vervoer goed bereikbaar via de Provinciale weg N206 en de Zeeweg. Rijksweg A44 is op slechts 10 minuten rijafstand gelegen. 
Bereikbaarheid per openbaar vervoer is als goed te kenmerken. Diverse bushalten bevinden zich in de directe omgeving van het object. 

LOCATIE / LIGGING 
Kernwinkelgebied, tegen de boulevard. 

OPPERVLAKTE/INDELING 
Er zijn units beschikbaar vanaf ca. 122 m² tot ca. 417 m² (inclusief ca. 64 m² kelderruimte) aan het Emmaplein en Noordzeepassage. 

PARKEERMOGELIJKHEDEN 
Betaald parkeren op openbaar terrein in de directe omgeving. De onlangs geopende parkeergarage welke is gesitueerd aan de Boulevard, is in de directe omgeving van de objecten en op loopafstand gelegen. 

OPLEVERINGSNIVEAU 
De winkelunits worden casco opgeleverd in de huidige staat. 

OMZETBELASTING 
Verhuurder wenst te opteren voor een met BTW belaste verhuur. 
Indien niet geopteerd kan worden voor een met BTW belaste verhuur, zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd. 

HUURTERMIJN 
5 jaar + telkens 5 optiejaren. 

HUURPRIJSBETALING 
De betaling van de huur, eventuele servicekosten en de eventueel verschuldigde omzetbelasting vindt elke 3 maanden bij vooruitbetaling plaats. 

HUURPRIJSAANPASSING 
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). 

ZEKERHEIDSTELLING 
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of een waarborgsom storten ter grootte van (minimaal) 3 maanden huur en eventuele servicekosten, alsmede de (eventueel) hierover verschuldigde omzetbelasting. 

HUUROVEREENKOMST 
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM). 

AANVAARDING 
Per direct beschikbaar. 


BIJZONDERHEDEN 
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar. 

Huurprijs
€0,- p/mnd excl. btw
Beschikbaar
700 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Winkelruimte
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Emmaplein 1
Postcode
2225 BK
Plaats
Katwijk
Oplevering
Casco

Meer te huur in de buurt

Kantoorruimte huren
diverse units

Katwijk

Ambachtsweg 5
Vanaf €320,- Per maand
Vanaf: 15 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
diverse units

Katwijk

Ambachtsweg 7
Vanaf €620,- Per maand
Vanaf: 31 m²
Bekijk dit pand
Winkelruimte huren

Oegstgeest

Lange Voort 15
€4.542,- Per maand
222 m²
Bekijk dit pand