Winkelpand Kerkstraat 40-63 Hilversum
Winkelpand Kerkstraat 40-63 Hilversum
Winkelpand Kerkstraat 40-63 Hilversum

Winkelruimte ter grootte van ca. 118 m² met een frontbreedte van circa 12m en met veel lichtinval door raampartijen aan zowel voor- als achterzijde, gelegen in het begin van de moderne passage “Gooische Brink”

“Gooische Brink – mix van winkelen, cultuur en horeca”

Recentelijk zijn de winkels aan de passage van de Gooische Brink en de winkels aan de Kerkbrink verkocht en is de nieuwe eigenaar voornemens de komende jaren substantieel te investeren t.b.v. een transformatie naar een mix van winkelen, cultuur en ontspanning (horeca en sport) met als doel de Gooische Brink in combinatie met de Kerkbrink tot een dynamische ontmoetingsplek te maken, te midden van het centrum van Hilversum.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw bedrijf op deze bijzondere locatie, dan vertellen wij u graag meer over de beschikbaarheid, prijzen en kansen. Naast huur van een of meerdere winkelunits, behoort het kopen ervan ook tot de mogelijkheden. Juist via deze weg worden de ondernemers maximaal betrokken bij de winkelpassage aan de Gooische Brink.

De Gooische Brink is centraal gelegen en biedt de perfecte verbinding tussen de Kerkstraat en de gezellige Kerkbrink. Een hoogwaardig overdekt winkelgebied, waar naast de grote bekende namen ook diverse boetiekjes, start-ups, horeca en vernieuwende concepten te vinden zijn. Tevens bevinden de terrassen van o.a. Bar & Grill Roast, Brasserie Meddens en Vascobelo zich om de hoek, evenals de parkeergarage Gooische Brink (Q-park).

OBJECT
Kerkstraat 63 / 40
Winkelruimte ter grootte van ca. 118 m² met veel lichtinval door fraaie glazen winkelpui met een frontbreedte van ca. 12 meter aan de Kerkstraat zijde en een tevens een raampartij aan de achterzijde met uitzicht op de Herenstraat. Goede ligging aan begin van de passage, naast Vers en Differenza en schuin tegenover Roast en De Bunker. Deze winkel wordt in casco staat verhuurd, maar beschikt nog over een vrij compleet inbouwpakket van de vorige huurder, namelijk een houten vloer, gas c.v. met warmtegordijn, syteemplafond met inbouwspots en luchtbehandeling, alarminstallatie en is verder voorzien van toilet en eenvoudige pantry.

VLOEROPPERVLAK
De winkelruimte omvat totaal ca. 118 m² b.v.o., begane grond

Van het complex is een NEN 2580 meetrapport beschikbaar.

OPLEVERINGSNIVEAU
De winkelunit wordt als casco verhuurd – inclusief de winkelpui - en in de huidige staat aan huurder opgeleverd. De mogelijk in het gehuurde aanwezige voorzieningen - welke niet tot het casco/gehuurde behoren - worden in beginsel ‘om niet’ aan huurder overgedragen, derhalve heeft verhuurder dienaangaande geen
onderhouds-, vervangings- en/of reparatieplicht.

HUURPRIJS
De aanvangshuurprijs voor deze unit bedraagt € 1.950,- per maand, exclusief BTW en servicekosten.

HUURBETALING
De huurbetalingsverplichting dient per maand vooruit betaald te worden door middel van een automatische overboeking.

LOCATIE/BEREIKBAARHEID
De Gooische Brink is gelegen op A1-locatie in het kernwinkelgebied van Hilversum. Buiten vele lokale ondernemers zijn vrijwel alle grote ketens in Hilversum gevestigd w.o. Zara, Rituals, H&M, Primark, Hema, C&A, Prenatal, Sting, WE Fashion, America Today, Douglas, BCC en Bershka.

De gemeente Hilversum is met circa 90.000 inwoners de grootste gemeente in de regio Gooi en Vechtstreek. Dankzij de omvang en centrale ligging in het gebied vervult Hilversum een regionale functie. Daarnaast is Hilversum de mediastad van Nederland. Een compact centrum met een grote diversiteit aan winkels, horeca en ontspanning. Van interieur tot mode, van sport tot elektronica, van breed aanbod tot speciaalzaak, van hippe restaurants tot foodhall tot bioscoop Vue met grote Dolby-Atmos-Cinema zaal.

Vanuit meerdere invalswegen is Hilversum met de auto goed bereikbaar en vanaf de centrumring staat de route naar de vijf parkeergarages in het hart van Hilversum goed aangegeven. Men kan de auto gemakkelijk parkeren in de parkeergarages die zich direct naast het winkelgebied bevinden.
Per OV is Hilversum uitstekend te bereiken en leiden de looproutes direct het centrum in.

SERVICEKOSTEN
De servicekosten bedragen € 18,50 per m² b.v.o., excl. BTW per jaar en worden aan de huurders doorbelast, vanwege een zeer uitgebreid pakket aan leveringen en diensten – inclusief een huismeester. Op verzoek kunnen wij u het complete overzicht hiervan overleggen. Winkelunits met een oppervlakte groter dan 300 m2 en waarvan (een deel van) de oppervlakte zich op de verdieping bevindt, worden middels een herleidingsfactor berekend, waardoor niet de volledige vloeroppervlakte tegen dezelfde servicekostenvergoeding in rekening wordt gebracht.

Verrekening van de servicekosten geschiedt jaarlijks op basis van de gehuurde oppervlakte t.o.v. het totaal.

Huurder dient ten aanzien van het gehuurde zelf zorg te dragen voor de levering van gas, water en elektra, alsmede alsmede ten behoeve van de levering van eventuele communicatieve diensten.

PARKEREN
In het centrum van Hilversum is ruim voldoende parkeergelegenheid beschikbaar in de diverse parkeergarages (Hilvertshof, Gooische Brink, City Parking etc.) en op de rondom het centrum gelegen parkeerterreinen. In het gehele centrum geldt betaald parkeren.

BESTEMMING
Conform het vigerende bestemmingsplan “Centrum 2013” zijn de aangewezen gronden bestemd voor: detailhandel, onderneming in de creatieve sector, consument verzorgende dienstverlening, kantoren met baliefunctie, horeca en bedrijven in de eerste twee bouwlagen

AANVAARDING
Het object is in overleg tussen partijen te aanvaarden

ONDERNEMERSVERENIGING
De Gooische Brink kent een actieve ondernemersvereniging die door het jaar heen leuke activiteiten en promoties organiseert. Verplichte promotiekosten € 13,50 per m² b.v.o., per jaar, exclusief BTW.

Voor meer informatie omtrent de actuele activiteiten, kunnen wij u in contact brengen met de winkeliersvereniging.

Huurprijs
€1.950,- p/mnd excl. btw
Beschikbaar
118 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Winkelruimte
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Kerkstraat 40-63
Postcode
1211 CL
Plaats
Hilversum
Oplevering
Casco

Meer te huur in de buurt

Winkelruimte huren

Hilversum

Kerkstraat 53
€4.125,- Per maand
109 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
diverse units

Hilversum

Marathon 9a
Vanaf €425,- Per maand
Vanaf: 26 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
diverse units

Hilversum

Utrechtseweg 47
Vanaf €750,- Per maand
Vanaf: 13 m²
Bekijk dit pand