Verhuurd: Achterom 65
Dordrecht

3311 KB

Winkelpand Achterom 65 Dordrecht
verhuurd
Winkelpand Achterom 65 Dordrecht

Op een top locatie gelegen winkelruimte aan het Achterom 65, recht tegenover de Albert Heijn en in het hart van het winkelgebied van het centrum van Dordrecht. Dordrecht is met ca. 119.000 inwoners niet alleen één van de grootste steden van Zuid- Holland maar ook de oudste stad van Nederland. Tot het primaire verzorgingsgebied van de binnenstad van Dordrecht behoort niet alleen Dordrecht maar ook de overige, omliggende Drechtsteden (Zwijndrecht, Hendrik Ido Ambacht, Sliedrecht, Papendrecht en Alblasserdam), die samen met Dordrecht ca. 280.000 inwoners hebben. Aan het Achterom zijn tevens o.a. Prenatal, Domino’s Pizza, Eazie, Rob Boon, Bots, Gall&Gall en Bakker Bart gevestigd en bevindt zich er tevens één van de parkeergarages voor het centrum van Dordrecht. Voorts zijn in de directe omgeving vele grootwinkelbedrijven als o.a. Media Markt, O’Moda, McDonalds, Sting, Roobol, Big Bazar, Xenos, ANWB, Van Haren, Rituals, Sneakers, Perry Sport, Bart Smit, Miss Etam, Pearle, Nelson, Blokker, H&M, Coolcat, Ici Paris xl, Hunkermöller, Jack & Jones, Men at Work, Jamin, Zeeman, Wibra, Douglas, HEMA, C&A alsmede diverse lokale en regionale ondernemers gevestigd.

Het Achterom bevindt zich eveneens nabij de Johan de Wittstraat en de Spuiboulevard, wat de belangrijkste toegangswegen zijn naar en van het centrum van Dordrecht en waar o.a. diverse parkeergarages, de druk bezochte vestiging van het VVV (ca. 70.000 bezoekers per jaar), horecagelegenheden, Hogeschool Inholland en vele kantoorgebruikers waaronder de gemeente Dordrecht gevestigd zijn. Tevens bevindt het Achterom zich op loopafstand van het Centraal Station alsmede de diverse bushaltes, waardoor de bereikbaarheid niet alleen met eigen vervoer maar tevens met openbaar vervoer uitstekend is.
Oppervlakte:
Begane grond ca. 70 m²
Entresol ca. 30 m²

Huurprijs:
€ 34.000,-- per jaar, exclusief B.T.W.
Voorschotbijdrage servicekosten:
€ 15,-- per m²/jaar, exclusief B.T.W.

Voorschotbijdrage promotiekosten:
€ 10,-- per m²/jaar, exclusief B.T.W., voor de begane grond
€ 5,-- per m²/jaar, exclusief B.T.W., voor het entresol
Staat van oplevering:

Het gehuurde wordt door en/of vanwege verhuurder uitsluitend als casco verhuurd, inclusief pui, en te zijner tijd in de alsdan bevindende staat opgeleverd. De eventueel in het gehuurde aanwezige voorzieningen, welke niet tot het casco/gehuurde behoren en waarvoor verhuurde derhalve geen onderhouds-, vervangings- en/of reparatieplicht heeft, worden gedurende de huurperiode(n) in huidige staat om niet ter beschikking gesteld.

Huurprijs
€2.833,- p/mnd excl. btw
Beschikbaar
100 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Winkelruimte
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Achterom 65
Postcode
3311KB
Plaats
Dordrecht
Oplevering
Casco

Meer in de buurt

Kantoorruimte huren

Papendrecht

Veerpromenade 11
€2.105,- Per maand
266 m²
Bekijk dit pand
Winkelruimte huren
diverse units

Papendrecht

Brederodelaan 114-118
Vanaf €1.950,- Per maand
Vanaf: 120 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
diverse units

Dordrecht

Laan der Verenigde Naties 275
Vanaf €969,- Per maand
Vanaf: 155 m²
Bekijk dit pand