Winkelpand Kerkstraat 42 Brunssum
Winkelpand Kerkstraat 42 Brunssum
Winkelpand Kerkstraat 42 Brunssum

In het centrum van Brunssum, op de beste winkellocatie, ligt onderhavig winkelobject. Het geheel is gerealiseerd in 1962 en omvat circa 726 m² v.v.o. (waarvan circa 586 m² op de begane grond en circa 140 m² op de eerste verdieping). Oplevering in huidige staat met bestaand inbouwpakket.

In de directe nabijheid zijn onder andere Jan Linders, Kupers, Scapino, Kruidvat, Zeeman, Wibra, Hema, Albert Heijn, Blokker, Action, Big Bazar en DA gevestigd.

LIGGING
Het object is gelegen op de beste locatie in het centrum van Brunssum, deze ligging wordt verder versterkt door het naastgelegen winkelcentrum ‘De Parel’. De Parel en de Kerkstraat zijn het middelpunt van het centrum, met een gezellige mix van lokale en landelijke retailers afgewisseld met (dag)horeca.

Brunssum is met circa 30.000 inwoners gelegen in ‘Parkstad Limburg’, deze dynamische regio telt ruim 255.000 inwoners. Daarnaast liggen Duitsland en België direct naast de deur. In zijn totaliteit betreft het een ruim 800.000 inwoners tellend internationaal verzorgingsgebied.

In Brunssum is het NATO-hoofdkwartier ‘Allied Joint Force Command Brunssum’ (voorheen: AFNORTH)gevestigd. Brunssum is door de huisvesting van dit hoofdkwartier gastheer voor vele duizenden militairen en hun gezinnen uit vele landen.

PARKSTAD
De regio Parkstad Limburg bestaat uit een zevental gemeenten. In deze regio werken ruim 106.000 mensen bij circa 15.000 bedrijven en instellingen. Speerpunten zijn nieuwe energie, toerisme/recreatie, zorg, financieel-administratieve dienstverlening en de ontwikkeling van een overall retail centrum. Bovendien is de Retail sector goed voor een bestedingsoverschot in deze regio van ruim €80 miljoen euro.

METRAGE
Verdieping Omschrijving Oppervlakte
Begane grond Winkelruimte circa 586 m²
Begane grond Opslagruimte circa 140 m²
TOTAAL circa 726 m²

BEREIKBAARHEID
Het complex is gesitueerd in het voetgangersgebied, in het hart van het centrum van Brunssum. De locatie is zowel per auto als openbaar vervoer goed te bereiken. Er zijn voldoende (gratis) parkeerplaatsen in de directe omgeving. Verder bevinden zich diverse busverbindingen aan de doorgaande wegen, welke in verbinding staan met de Kerkstraat.

PARKEREN
In de nabije omgeving van het complex zijn diverse openbare parkeergelegenheden te vinden. Binnen de gemeente Brunssum worden geen parkeertarieven gehanteerd. Parkeren in Brunssum is dus kosteloos.

BESTEMMING
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan ‘Centrum', vastgesteld op 01 juli 2010. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'Centrum en Waarde- Archeologie'.

HUURPRIJS
Nader overeen te komen.

AANVAARDING
In onderling overleg.

OPLEVERING
In huidige staat.

Huurprijs
€5.000,- p/mnd excl. btw
Beschikbaar
726 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Winkelruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Kerkstraat 42
Postcode
6441 BE
Plaats
Brunssum
Oplevering
Gestoffeerd

Meer in de buurt

Kantoorruimte
diverse units

Brunssum

Prins Hendriklaan 376
Vanaf €395,- Per maand
Vanaf: 26 m²
Bekijk dit pand