Verhuurd: Dorpstraat 74
Barendrecht

2992 BE

Winkelpand Dorpstraat 74 Barendrecht
verhuurd
Winkelpand Dorpstraat 74 Barendrecht
Winkelpand Dorpstraat 74 Barendrecht

Nieuwbouw winkelruimten gelegen op een uitstekende locatie aan de Dorpsstraat in de oude monumentale kern van Barendrecht. De winkelruimten bevinden zich op de begane grond van een onder architectuur gerealiseerd winkel-/appartementencomplex, direct grenzend aan winkelcentrum ‘’Middenbaan’’, het winkelhart van Barendrecht.

Het doel van de eigenaar/verhuurder is om een kwalitatief hoogwaardige nieuwe winkelstrip, die een aanvulling is op het huidige winkelbestand in de Gemeente Barendrecht. Bij het aantrekken van kandidaat-huurders zal hiermee nadrukkelijk rekening worden gehouden, zodat verschillende branches elkaar kunnen versterken.

Locatie:
De winkelruimten zijn gerealiseerd aan de Dorpsstraat te Barendrecht. In de directe nabijheid bevinden zich winkelcentrum ‘’De Middenbaan’’ met een zeer divers winkelaanbod, het Gemeentehuis, een groot openbaar parkeerterrein, een theater, Albert Heijn en een bibliotheek. De locatie is uitstekend bereikbaar vanaf de rijkswegen A15, A16 en A29.

Parkeren:
Bij het winkel-/appartementencomplex is een parkeerkelder en een parkeerdek gerealiseerd ten behoeve van de winkels en de appartementen. Alle parkeerplaatsen (16 p.p.+1 invalidenp.p.) op het parkeerdek zijn vrij toegankelijk voor de bezoekers van de winkels. Daarnaast krijgt iedere winkelunit de beschikking over een parkeerplaats in de parkeerkelder.

Afmetingen:
winkelruimte: ca. 203,8 m²;
frontbreedte:20 m.

Diverse afmetingen beschikbaar, tot maximaal 205m2. Meer weten, vul dan ook bezichtig dit pand in of bel naar 0854013999

Huurprijs
€3.600,- p/mnd excl. btw
Beschikbaar
204 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Winkelruimte
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Dorpstraat 74
Postcode
2992 BE
Plaats
Barendrecht
Oplevering
Casco
Parkeergelegenheid
Parkeer kelder

Meer in de buurt

Kantoorruimte huren
diverse units

Barendrecht

Zuideinde 57-79
Vanaf €1.220,- Per maand
Vanaf: 147 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren

Barendrecht

Donk 1
€5.200,- Per maand
624 m²
Bekijk dit pand
Werkplek huren
diverse units

Barendrecht

Kamerlich Onnesweg 10
Vanaf €350,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand