Graadt van Roggenweg 328-334
Utrecht

3531 AH

Werkplekken Graadt van Roggenweg 328-334 Utrecht
Werkplekken Graadt van Roggenweg 328-334 Utrecht
Werkplekken Graadt van Roggenweg 328-334 Utrecht

Kantoorruimte huren in REGUS UTRECHT CENTRAL STATION? Per direct diverse werkplekken te huur! Het dagkantoor kenmerkt zich door zijn unieke locatie dichtbij het jaarbeursplein. 

Door de faciliteiten van het winkelcentrum Hoog Catharijne, de Jaarbeurs, de ligging bij het Centraal Station Utrecht, onze parkeergelegenheid en het NH Hotel, ligt het kantoorgebouw op de beste plek van de stad.

Een wereldwijd netwerk aan werkplekken dat mensen de mogelijkheid biedt om te werken waar, wanneer en hoe ze willen. Hier kunnen we kantoorruimtes op maat samenstellen met 1 tot 100 bureaus of nog meer. We leveren professionele en inspirerende werkruimtes, community's en services voor samenwerking waarmee u en uw team kunnen gebruikmaken van alle voordelen van het kantoor en u zich volledig kunt focussen op uw werk. Informeer nu.Kies uw product afhankelijk van uw behoeften:

- Kantoorruimte: Volledig gemeubileerde en ingerichte privékantoren die zijn afgestemd op één persoon of een compleet bedrijf. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit luxe kantoorsuites op een prestigieuze locatie met spectaculaire uitzichten of vervangende werkruimte bij calamiteiten en dagkantoren. U hebt toegang tot de kantoren wanneer u dit maar nodig hebt.

- Coworking: Een sociale manier van werken in een gemeenschappelijke of open kantoorruimte. Reserveer een plek voor dagelijks gebruik of kom gewoon langs en maak gebruik van een flexplek.

- Vergaderruimtes: Kies uit duizenden beschikbare vergaderruimtes of stel u uw eigen ruimte samen. Dit is de perfecte plek voor een informele bijeenkomst met toegang tot wifi en apparatuur. Ook is een van onze ruimtes een goede plek voor presentaties, trainingen, sollicitatiegesprekken, bestuursvergaderingen of conferenties. U kunt de ruimte bijvoorbeeld voor een uur of voor meerdere dagen reserveren.

- Virtueel kantoor: Het is makkelijk om een goede indruk te maken met een zakelijk adres op een toplocatie met een zakelijke post service en een professionele virtuele assistent voor uw telefoondiensten. Een virtueel kantoor biedt ook onbeperkt gebruik van de lounge en toegang tot een kantoor voor twee dagen per maand, of vijf dagen met Virtueel kantoor Plus.

- Flexibele serviceoplossingen: Werk overal ter wereld met onbeperkte toegang tot ons netwerk van business lounges in stadscentra, op vliegvelden en stations. Onder flexibele oplossingen vallen privékantoren of coworkingruimtes voor 5, 10 of een onbeperkt aantal dagen per maand.

We beschikken over meer dan 3000 locaties en meer dan 100.000 kantoren die te huur zijn, vanaf 5 m2 tot 500 m2 of meer. Informeer nu.

Hele werkplek per persoon vanaf
€69,- p/mnd excl. btw
Of normale kantoorruimte tot
5000 m²
Beschikbaar
5000 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Werkplek
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Graadt van Roggenweg 328-334
Postcode
3531 AH
Plaats
Utrecht
Oplevering
Gestoffeerd, Gemeubileerd

Meer in de buurt

Kantoorruimte huren
diverse units

Utrecht

Stadsplateau 2
Vanaf €2.520,- Per maand
Vanaf: 108 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
diverse units

Utrecht

Pythagoraslaan 2
Vanaf €3.850,- Per maand
Vanaf: 280 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren

Utrecht

Ganzenmarkt 6
€1.000,- Per maand
62 m²
Bekijk dit pand