Atoomweg 63
Utrecht

3542 AA

Werkplekken Atoomweg 63 Utrecht
Werkplekken Atoomweg 63 Utrecht
Werkplekken Atoomweg 63 Utrecht

Kantoorruimte huren in Utrecht? Full-service kantoorruimtes te huur aan de Atoomweg 63! De huurprijzen zijn all-inclusive; G/W/E, internet, telefonie, schoonmaak en receptiediensten.

Niets maakt een plek meer persoonlijk dan oprechte interesse en een glimlach. Frame Offices draagt zorg voor u en uw bezoekers en biedt diverse exclusieve services en oplossingen die uw werkomgeving optimaliseren zodat u kunt doen waar u goed in bent. 

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Frame Offices Utrecht is een volledig gerenoveerd businesscenter dat zich kenmerkt door een imponeerde centrale ontvangst ruimte. Gunstig gelegen op bedrijventerrein Lage Weide langs de A2. Hierdoor is uw kantoor gemakkelijk met de auto te bereiken. Tevens zijn er in de directe omgeving voldoende gratis parkeeropties voor u en uw bezoekers. Mocht u liever gebruik willen maken van het privé parkeerterrein, met gedeelde laadstations, dan is dit mogelijk tegen een maandelijkse vergoeding. De bushalte, met aansluiting op het centrale station, bevindt zich op minder dan 5 minuten loopafstand van het gebouw.

SERVICES & FACILITIES
In dit business center is voor ieder type bedrijf een ruimte beschikbaar, die naadloos aansluit op uw wensen. Frame Offices creëert de perfecte totaaloplossing en neemt al uw zorgen rondom uw werkomgeving uit handen, zodat uw organisatie - groot of klein - alle energie ten volle kan richten op de groei en ontwikkeling van uw business. Frame Offices biedt een buitengewoon hoog serviceniveau aan u, uw collega’s en uw gasten. U en uw bezoekers worden dagelijks hartelijk ontvangen door onze host(esse)s bij de receptie die beschikbaar zijn bij vragen of verzoeken, een praatje of één van onze ‘Happy Life Services’. Denk hierbij aan het leveren van bloemen, planten, lunches en energieke versnaperingen. Frame Offices streeft ernaar op al haar locaties een hechte community te creëren. In Utrecht dragen diverse kortingen bij de horeca en de inpandige sportschool hier aan bij.

Naast onze full-serviced kantoorunits worden er ook flexwerkplekken, Coworking places, meeting rooms en virtual offices aangeboden en heeft de centrale hal uiteenlopende mogelijkheden om te overleggen, met gasten in gesprek te gaan, een kop thee de drinken of te werken in een comfortabele ruimte met rustgevende achtergrondmuziek en de geur van vers gemalen koffie.

HORECA
Frame Offices is een partnership aangegaan met Vineyard Food & Drinks. Een multifunctioneel restaurant met een ruim aanbod. Geniet de hele dag door van perfect verzorgde catering. Van ontbijt tot diner, ieder moment van de dag kunt u hier genieten van de lekkerste maaltijden en dranken in een energieke en sfeervolle omgeving. Deze beleving vloeit door in de imponerende lobby. Een passende plek voor uw fysieke en telefonische afspraken.

M², HUURPRIJS EN SERVICEKOSTEN
Het pand biedt mogelijkheden om ruimtes te huren vanaf 27m2. De huurprijzen zijn all-in, wat inhoudt dat wekelijkse schoonmaak, de servicekosten, de telefonie, het internet, het gebruik van de gedeelde pantry’s, het sanitair en de receptiediensten in de totaalprijs zijn inbegrepen. 

Beschikbare kantoorunits:

27 m2:   v.a. €560,- all-in;
35 m2:   v.a. €720,- all-in;
39 m2:   v.a. €760,- all-in;
57 m2:   v.a. €1.120,- all-in;
146 m2: v.a. €2.810,- all-in;
185 m2: v.a. €3.390,- all-in;
490 m2: v.a. €7.900,- all-in (volledige verdieping);
929 m2: v.a. €15.700,- all-in (twee gecombineerde vloeren).

Beschikbare bedrijfsunit:

240 m2: v.a. €2.000,- all-in (twee gecombineerde vloeren)

Combinatie:

929 m2 kantoorruimte + 240 m2 bedrijfsruimte
€16.500,- p.m. all-in;

490 m2 kantoorruimte + 240 m2 bedrijfsruimte
€8.450,- p.m. all-in;

185 m2 kantoorruimte + 240 m2 bedrijfsruimte
€4.910,- p.m. all-in.

Is uw interesse gewekt en wilt u meer informatie over de mogelijkheden en beschikbaarheid? Onze kantoorexperts en locatiemanager gaan graag met u in gesprek om voor u de ideale werkplek te creëren!

VOORZIENINGEN 
All-in;

24/7 toegang;
- Wekelijkse schoonmaak; 
- Receptiediensten;
- Internet/Wifi;
- G/W/E;
- Gedeelde pantry met apparatuur.
- Gedeelde sanitaire voorzieningen.

Overige (gedeeltelijk upgrades);
- Telefonie service;
- Postverwerking;
- Administratieve services;
- Parkeren;
- Gedeelde laadstations;
- Vergaderruimten;
- Flexwerkplekken;
- Virtuele kantoren;
- Postadres/ KvK;
- Hoogwaardig restaurant;
- Sportschool inpandig;
- Lift;
- Gemeubileerd (optioneel).

Volledige werkplek per persoon
€250,- p/mnd excl. btw
Of normale kantoorruimte tot
1500 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Werkplek
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Atoomweg 63
Postcode
3542 AA
Plaats
Utrecht
Oplevering
Gestoffeerd, Gemeubileerd

Meer in de buurt

Kantoorruimte
diverse units

Utrecht

Demkaweg 11-19
€110,- Per m2, per jaar
Vanaf: 25 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Utrecht

Atoomweg 350
Vanaf €1.040,- Per maand
Vanaf: 89 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Utrecht

Computerweg 1-12
Vanaf €1.458,- Per maand
Vanaf: 140 m²
Bekijk dit pand