Treubstraat 1
Rijswijk

2288 EG

Werkplekken Treubstraat 1 Rijswijk
Werkplekken Treubstraat 1 Rijswijk
Werkplekken Treubstraat 1 Rijswijk

FlexOffiZ Treubstraat 1 in Rijswijk is gevestigd in gebouw ‘Cobbenhage, gelegen aan het businesspark Plaspoelpolder direct nabij de uitvalswegen A4 en A13 en goed bereikbaar per openbaar vervoer. Plaspoelpolder is een gewilde vestigingsplaats voor midden- en kleinbedrijven. Op enkele autominuten bevindt zich winkelcentrum In De Boogaard met leuke winkels een supermarkt en lunchrooms. Er zit een sportschool om de hoek zodat je even lekker tussendoor of na het werk kan gaan sporten. Zo blijf je gezond!

Van alle gemakken voorzien
FlexOffiZ is gevestigd in een vrijstaand pand met ruime parkeergelegenheid en een eigentijdse moderne uitstraling. Hier is het prettig werken en het gebouw is van alle gemakken voorzien. De kantoorunits zijn afsluitbaar en je deelt je ruimte niet met andere bedrijven. Je kan je kantoor binnen 1 week betrekken.

Prettige plek om te werken
De algemene ruimtes worden 1x per week schoongemaakt. Je eigen kantoor mag je zelf bijhouden, daarvoor is er een stofzuiger aanwezig voor algemeen gebruik. Er kan gebruik worden gemaakt van de pantry die van alle gemakken is voorzien. Wij hebben graag dat jij je thuis voelt.

​Voorzieningen
Er is een vergaderruimte voor gezamenlijk gebruik. Als huurder ben je ook vrij om je ruimte in te richten zoals jij dat wilt. Je bent tenslotte meer uren aan het werk dan dat je thuis bent. Dus essentieel is dat het een fijne werkruimte is. Wil je liever dat wij dat doen dan kan je het meubilair ook bij ons huren voor slechts een paar tientjes per maand. Verder regelen wij de WIFI en is de prijs inclusief servicekosten. Als ondernemer wil je geen lange verplichtingen aangaan en wij begrijpen dat. Daarom zijn onze contracten maandelijks opzegbaar zodat je nooit lang vast zit als de omstandigheden veranderen.

Huurprijzen:
1 werkplek € 350,- (per maand excl.BTW)
2 werkplekken € 450,- (per maand excl.BTW)
3 werkplekken € 665,- (per maand excl.BTW)
4 werkplekken € 850,- (per maand excl.BTW)

Open flexplek € 150,-

Indien je meer dan 4 werkplekken wenst te huren is dat uiteraard ook mogelijk. Dan maken wij graag, speciaal voor jou, een offerte op maat.

Hele werkplek per persoon vanaf
€150,- p/mnd excl. btw
Of normale kantoorruimte tot
500 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Werkplek
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Treubstraat 1
Postcode
2288 EG
Plaats
Rijswijk
Oplevering
Gemeubileerd

Meer in de buurt

Kantoorruimte huren

Rijswijk

Diepenhorstlaan 2
€662,- Per maand
106 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfsruimte huren
diverse units

Rijswijk

Frijdastraat 6
Vanaf €2.467,- Per maand
Vanaf: 271 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
diverse units

Rijswijk

Einsteinlaan 20
Vanaf €5.482,- Per maand
Vanaf: 889 m²
Bekijk dit pand