Haagse Schouwweg 8
Leiden

2332 KG

Werkplekken Haagse Schouwweg 8 Leiden
Werkplekken Haagse Schouwweg 8 Leiden
Werkplekken Haagse Schouwweg 8 Leiden

Kantoorruimte/werkplek huren in FlexOffiZ, Leidsche Schouw II te Leiden? Haagse Schouwweg 8 is gevestigd in gebouw Leidsche Schouw II, een zichtlocatie langs de Plesmanlaan, de entree van Leiden, direct naast A44. Naast het kantoor is het Holiday Inn gelegen en het hoofdkantoor van Zorg en Zekerheid. In de directe omgeving is verder het Bio Science Park gesitueerd.

FlexOffiZ Haagse Schouwweg 8, Leiden is een perfecte locatie om te starten met je eigen bedrijf. Hier kan je namelijk al vanaf 1 werkplek voor een zeer scherpe prijs een afsluitbaar kantoor huren. Bij ons mag je bovendien gratis gebruik maken van de vergaderruimte en zorgen wij dat er Wifi is zodat je direct aan de slag kunt.

Jouw start in een professionele omgeving
FlexOffiZ is gevestigd in een vrijstaand pand met ruime parkeergelegenheid en een eigentijdse moderne uitstraling. Hier is het prettig werken en het gebouw is van alle gemakken voorzien. De kantoorunits zijn afsluitbaar en je deelt je ruimte niet met andere bedrijven. Je kan je kantoor binnen 1 week betrekken.

Prettige plek om te werken
De algemene ruimtes worden schoongemaakt. Je eigen kantoor mag je zelf bijhouden, daarvoor is er een stofzuiger aanwezig voor algemeen gebruik. Er kan gebruik worden gemaakt van de pantry die van alle gemakken is voorzien. Wij hebben graag dat jij je thuis voelt.

Voorzieningen
Er is een vergaderruimte voor gezamenlijk gebruik. Als huurder ben je ook vrij om je ruimte in te richten zoals jij dat wilt. Je bent tenslotte meer uren aan het werk dan dat je thuis bent. Dus essentieel is dat het een fijne werkruimte is. Wil je liever dat wij dat doen dan kan je het meubilair ook bij ons huren voor slechts een paar tientjes per maand. Verder regelen wij de WIFI en is de prijs inclusief servicekosten. Als ondernemer wil je geen lange verplichtingen aangaan en wij begrijpen dat. Daarom zijn onze contracten maandelijks opzegbaar zodat je nooit lang vast zit als de omstandigheden veranderen.

Bereikbaarheid
Het kantoor is zeer goed bereikbaar nabij uitvalswegen en openbaarvervoer. U zit zo op de A44. De McDonalds zit om de hoek en Holiday Inn Hotel ook. Dus voldoende lunch mogelijkheden in de buurt. Er zijn veel parkeerplekken op het terrein en de bus stopt voor de deur.

Huurprijzen:
1 werkplek € 300,- (per maand excl.BTW)
2 werkplekken € 550,- (per maand excl.BTW)
3 werkplekken € 720,- (per maand excl.BTW)
4 werkplekken € 800,- (per maand excl.BTW)

Hele werkplek per persoon vanaf
€300,- p/mnd excl. btw
Of normale kantoorruimte tot
500 m²
Beschikbaar
5000 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Werkplek
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Haagse Schouwweg 8
Postcode
2332 KG
Plaats
Leiden
Oplevering
Gemeubileerd

Meer in de buurt

Kantoorruimte huren

Leiden

Lammenschansweg 144
€2.890,- Per maand
267 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
diverse units

Leiden

Bètaplein 20
€165,- Per m2, per jaar
Vanaf: 375 m²
Bekijk dit pand
Werkplek huren
diverse units

Leiden

Kanaalpark 140
Vanaf €150,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand