Mercuriusplein 1
Hoofddorp

2132 HA

Werkplekken Mercuriusplein 1 Hoofddorp
Werkplekken Mercuriusplein 1 Hoofddorp
Werkplekken Mercuriusplein 1 Hoofddorp

Kantoorruimte huren in Hoofddorp? Kantoorruimtes te huur aan het Mercuriusplein 1! 

Niets maakt een plek meer persoonlijk dan oprechte interesse en een glimlach. Frame Offices draagt zorg voor u en uw bezoekers en biedt diverse exclusieve services en oplossingen die uw werkomgeving succesvol maakt.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Frame Offices Hoofddorp Pharos is de ultieme creatie van een gezonde werkomgeving en een community die meerwaarde biedt voor huurders. Midden in de Randstad, met uitzicht op de internationale luchthaven Schiphol, torent Pharos boven zijn omgeving uit en doet zijn naam eer aan. Het moderne kantoorgebouw heeft een directe ligging naast het treinstation van Hoofddorp. De locatie is geschikt om gasten en relaties van omliggende steden te ontvangen, doordat u binnen enkele minuten op de Rijksweg A4 bent. Tevens beschikt Pharos over een ruim aantal parkeerplaatsen, welke tegen betaling of in abonnementsvorm beschikbaar zijn.

SERVICES & FACILITIES
In dit kantoorgebouw is voor ieder type bedrijf een ruimte beschikbaar voor verhuur, die voldoet aan de eisen en wensen van het bedrijf. Frame Offices draagt bij aan het perfecte kantoor en neemt alle zorgen rondom huur- en werkomgeving uit handen, zodat de huurder de energie ten volle kan richten op de groei en ontwikkeling van de eigen business. Frame Offices biedt het beste serviceniveau voor de huurders. Bezoekers worden dagelijks hartelijk ontvangen door host(esse)s bij de receptie balie. Ook kan men hier terecht voor een heerlijke kop koffie. Daarnaast hebben huurders toegang tot een businessclub op de 19e verdieping met een boardroom, een oplaadruimte om nieuwe energie op te doen en flex-to-adapt ruimtes voor mensen die een tijdelijke ruimte nodig hebben. Ook biedt Pharos de mogelijkheid om heerlijk te genieten op het terras of gebruik te maken van de indoor gym. De verleende services worden beschikbaar gesteld via een op maat gemaakte app. Reserveringen voor de vergaderruimtes, informatie over georganiseerde sportactiviteiten, lunchactiviteiten en andere diensten zoals taxireserveringen, stomerij of bloemenbezorging kunnen via deze app worden geregeld. Uiteraard biedt Frame Offices ondersteuning bij het gebruik van deze app!

HORECA
Chef-kok Jonathan Karpathios van restaurant Cape Karpa vrolijkt u dagelijks op met lekkere, biologische, lokale en seizoensgebonden gerechten. Zoals Jonathan zegt: 'Het restaurant is een plek waar we samenkomen om te genieten van lekker eten, van goede grond en om goede mensen te voeden voor nog betere dagen'. 

M², HUURPRIJS EN SERVICEKOSTEN
Het pand biedt mogelijkheden om ruimtes te huren vanaf 20m2. De huurprijzen zijn beschikbaar op aanvraag.

Bent u op zoek naar het huren van kantoorruimte? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden en beschikbaarheid? Onze kantoorexperts en locatiemanager gaan graag met u in gesprek om voor u de ideale werkplek te creëren!

VOORZIENINGEN 
24/7 toegang;
- Receptiediensten;
- Internet/Wifi;
- G/W/E;
- Gedeelde pantry en toiletten. 
- Telefonie service;
- Postverwerking;
- Administratieve services;
- Parkeren op eigen terrein;
- Gedeelde laadstations;
- Vergaderruimten;
- Flexwerkplekken;
- Virtuele kantoren;
- Postadres/ KvK;
- Hoogwaardig restaurant;
- Sportschool inpandig;
- Lift;
- Auditorium;
- Rolstoeltoegankelijk;
- Klimaatbeheersingssysteem;
- Happy Life Services;
- Gemeubileerd (optioneel).

- Flexplekken v.a. €150.00 per maand
- Dedicated desks €250.00 per maand 

Volledige werkplek per persoon
€151,- p/mnd excl. btw
Of normale kantoorruimte tot
1500 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Werkplek
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Mercuriusplein 1
Postcode
2132 HA
Plaats
Hoofddorp
Oplevering
Gemeubileerd

Meer in de buurt

Kantoorruimte

Hoofddorp

Siriusdreef 16
€9.720,- Per maand
864 m²
Bekijk dit pand
Werkplekken
diverse units

Hoofddorp

Polarisavenue 1
Vanaf €69,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Hoofddorp

Neptunusstraat 15-37
Vanaf €1.690,- Per maand
Vanaf: 140 m²
Bekijk dit pand