Burgemeester de Hesselleplein 31
Heerlen

6411 CH

Werkplekken Burgemeester de Hesselleplein 31 Heerlen
Werkplekken Burgemeester de Hesselleplein 31 Heerlen
Werkplekken Burgemeester de Hesselleplein 31 Heerlen

Een prachtig kantoorpand in Heerlen. Op zoek naar een werkruimte in regio Heerlen? Regus Heerlen Lindestaete. De muren van deze eigenzinnige, gerenoveerde school herbergen bijna een eeuw aan herinneringen, dus waar kunt u uw team beter onderbrengen en een kantoor huren dan hier?

De school is verbouwd tot vier verdiepingen met topwerkplekken en de voormalige klaslokalen fungeren nu als moderne co-workingruimtes, privékantoren, vergaderruimtes, conferentieruimtes en hot-deskingzones. De school bevindt zich midden in het centrum van Heerlen, waardoor u over uitstekende ov-verbindingen beschikt.

U bent in slechts negen minuten bij busstation Douvenrade, in elf minuten op station Heerlen en de dichtstbijzijnde snelweg ligt op drie minuten rijafstand.

Een wereldwijd netwerk aan werkplekken dat mensen de mogelijkheid biedt om te werken waar, wanneer en hoe ze willen. Hier kunnen we kantoorruimtes op maat samenstellen met 1 tot 100 bureaus of nog meer.  We leveren professionele en inspirerende werkruimtes, community's en services voor samenwerking waarmee u en uw team kunnen gebruikmaken van alle voordelen van het kantoor en u zich volledig kunt focussen op uw werk. Informeer nu.Kies uw product afhankelijk van uw behoeften.

- Kantoorruimte: Volledig gemeubileerde en ingerichte privékantoren die zijn afgestemd op één persoon of een compleet bedrijf. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit luxe kantoorsuites op een prestigieuze locatie met spectaculaire uitzichten of vervangende werkruimte bij calamiteiten en dagkantoren. U hebt toegang tot de kantoren wanneer u dit maar nodig hebt.

- Coworking: Een sociale manier van werken in een gemeenschappelijke of open kantoorruimte. Reserveer een plek voor dagelijks gebruik of kom gewoon langs en maak gebruik van een flexplek.

- Vergaderruimtes: Kies uit duizenden beschikbare vergaderruimtes of stel u uw eigen ruimte samen. Dit is de perfecte plek voor een informele bijeenkomst met toegang tot wifi en apparatuur. Ook is een van onze ruimtes een goede plek voor presentaties, trainingen, sollicitatiegesprekken, bestuursvergaderingen of conferenties. U kunt de ruimte bijvoorbeeld voor een uur of voor meerdere dagen reserveren.

- Virtueel kantoor: Het is makkelijk om een goede indruk te maken met een zakelijk adres op een toplocatie met een zakelijke post service en een professionele virtuele assistent voor uw telefoondiensten. Een virtueel kantoor biedt ook onbeperkt gebruik van de lounge en toegang tot een kantoor voor twee dagen per maand, of vijf dagen met Virtueel kantoor Plus.

- Flexibele serviceoplossingen: Werk overal ter wereld met onbeperkte toegang tot ons netwerk van business lounges in stadscentra, op vliegvelden en stations. Onder flexibele oplossingen vallen privékantoren of coworkingruimtes voor 5, 10 of een onbeperkt aantal dagen per maand.

We beschikken over meer dan 3000 locaties en meer dan 100.000 kantoren die te huur zijn, vanaf 5 m2 tot 500 m2 of meer.

Hele werkplek per persoon vanaf
€69,- p/mnd excl. btw
Of normale kantoorruimte tot
5000 m²
Beschikbaar
5000 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Werkplek
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Burgemeester de Hesselleplein 31
Postcode
6411 CH
Plaats
Heerlen
Omgeving
Heerlen Lindestaete
Oplevering
Gestoffeerd, Gemeubileerd

Meer in de buurt

Kantoorruimte huren

Heerlen

Raadhuisstraat 2
€2.950,- Per maand
400 m²
Bekijk dit pand
Werkplek huren
diverse units

Heerlen

Vogt 21
Vanaf €312,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand
Werkplek huren
diverse units

Heerlen

Snellius 1
Vanaf €325,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand