Kennemerplein 6-14
Haarlem

2011 MJ

Werkplekken Kennemerplein 6-14 Haarlem
Werkplekken Kennemerplein 6-14 Haarlem
Werkplekken Kennemerplein 6-14 Haarlem

Op zoek naar een representatieve kantoorruimte in het centrum van Haarlem? In dit kantoorgebouw achter het treinstation van Haarlem zijn nog meerdere kantoorruimtes beschikbaar voor de verhuur. Binnen het gebouw huren verschillende bedrijven kantoorruimte, variërend van organisaties die actief zijn in de advocatuur tot reclamebureaus. De locatie waar dit kantoorgebouw zich bevindt, is te kenmerken als een dynamische plek waar werken en vrijentijdsvoorzieningen samenkomen.

Alle faciliteiten onder een dak
In het gebouw kan je gebruik maken van alle hoogwaardige faciliteiten. Denk hierbij aan het gebruik van een van de talloze flexplekken of lounges in het gebouw. Wil je een vergadering organiseren op kantoor? In het kantoorgebouw zijn meerdere vergaderzalen beschikbaar die variëren in zaalgrootte. Als extra faciliteiten worden er een telefonisteservice, ICT ondersteuning en stomerij- en schoenmakerservice aangeboden.

Wil je lunchen op kantoor? Op de begane grond is restaurant Vooges gelegen waar je dagelijks terecht kunt voor een gezonde lunch. Daarnaast beschikt elke verdieping over een ruime pantry. Kom je met de auto naar kantoor? Op enkele loopminuten ligt parkeergarage Stationsplein en biedt plaats voor 448 auto’s. Een abonnement voor een parkeerplaats kan je aanvragen bij de gemeente.

Naast de faciliteiten kan je ook gebruikmaken van de services binnen het kantoorgebouw. Denk hierbij aan snel internet door middel van glasvezelverbinding en de kantoorruimtes zijn 24/7 toegankelijk. Ben je geïnteresseerd in het huren van een kantoorruimte? Kantoorruimtes zijn al te huur vanaf drie personen, voor een maandelijks bedrag van € 550,-. Op zoek naar iets groters? Er zijn ook kantoorruimtes beschikbaar voor 6, 10 of 20 personen. Daarnaast word de mogelijkheid geboden om meubilair te huren bij de kantoorruimte. Benieuwd naar alle mogelijkheden binnen het kantoorgebouw? Vraag het aan een van onze adviseurs

Locatie en bereikbaarheid
Het kantoorgebouw is gelegen in het centrum van Haarlem, achter het treinstation van Haarlem. Mede hierdoor is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer uitstekend. Daarnaast ligt op twee minuten lopen een busstation die verbinding heeft met de andere stadsdelen in Haarlem en de omliggende plaatsen. Kom je met de auto naar kantoor? Het kantoorgebouw bevindt zich aan de N200. Deze N-weg heeft een directe verbinding met de A9.

Waarom Frame Offices?

- Wij hanteren zeer scherpe tarieven;

- Wij bieden maximale flexibiliteit;

- Wij zijn een full-service businesscenter;

- Wij bieden ruime parkeergelegenheid op eigen terrein;

- Wij zijn uitstekend bereikbaar.

Werkplekken per werkplek vanaf
€400,- p/mnd excl. btw
Of reguliere kantoorruimte tot
1500 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Werkplek
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Kennemerplein 6-14
Postcode
2011 MJ
Plaats
Haarlem
Oplevering
Gemeubileerd

Meer in de buurt

Winkelruimte

Haarlem

Rivièradreef 44
€1.850,- Per maand
111 m²
Bekijk dit pand
Winkelruimte

Haarlem

Grote Houtstraat 110
€4.000,- Per maand
90 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfsruimte
diverse units

Haarlem

Jan van Krimpenweg 1
Vanaf €2.684,- Per maand
Vanaf: 264 m²
Bekijk dit pand