Strawinskylaan 15
Amsterdam

1077 XW

Werkplekken Strawinskylaan 15 Amsterdam
Werkplekken Strawinskylaan 15 Amsterdam
Werkplekken Strawinskylaan 15 Amsterdam

Een centraal gelegen vergaderruimte huren midden in het business district van Amsterdam Zuid? Dan stellen wij graag onze locatie WTC Amsterdam aan u voor! Op deze locatie kunt u namelijk terecht voor uw meetings, conferenties, seminars, workshops, events of trainingen.

Als u op zoek bent naar een vergaderlocatie midden in hét business district voorzien van alle mogelijke faciliteiten, dan stellen wij graag onze locatie WTC Amsterdam Zuidas aan u voor! Op deze locatie kunt u namelijk terecht voor uw meetings, conferenties, seminars, workshops, events en trainingen. In WTC Amsterdam Zuidas vergaderd u op een prachtige en zeer centrale locatie.

Het moderne gebouw is van alle gemakken voorzien en is direct gelegen aan de snelweg A10, ook ideaal dus voor wanneer u gasten ontvangt! Het WTC Amsterdam is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer en ligt op loopafstand van een van de belangrijkste trein-, bus- en metrostations ‘Amsterdam Zuid’. Maar ook per auto is het WTC Amsterdam perfect bereikbaar. Het meeting & conference center ligt op een steenworp afstand van de ringweg A10 en de parkeergarage van het WTC Amsterdam biedt ruim voldoende parkeerplaatsen voor u en uw gasten.

The Office Operators heeft altijd een ruimte beschikbaar die perfect is afgestemd op uw wensen. Conference & meeting center WTC Amsterdam heeft in totaal 10 verschillende zalen beschikbaar. Iedere zaal is vernoemd naar een wereld beroemd plein zoals: het Museumplein, Times Quare, Place de la Concorde en Picadilly Circus.

WTC Amsterdam Zuid beschikt over een prachtig auditorium en een groot foyer voor het organiseren van grote events . Perfect voor kwartaal vergaderingen, product lanceringen of Industrie events. The Office Operators verzorgt graag de garderobe, catering en verwelkomt uw gasten altijd met een glimlach. T/M 200 personen.

Vergaderlocatie Amsterdam ZuidAs WTC is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en ligt op loopafstand van trein-, bus- en metrostation ‘Amsterdam Zuid’. Ook met de auto is het WTC Amsterdam perfect bereikbaar. Het meeting- & conference center ligt op een steenworp afstand van de ringweg A10 en de parkeergarage van het WTC Amsterdam biedt ruim voldoende parkeerplaatsen voor u en uw gasten.

Werkplekken per werkplek vanaf
€139,- p/mnd excl. btw
Of reguliere kantoorruimte tot
5000 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Werkplek
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Strawinskylaan 15
Postcode
1077 XW
Plaats
Amsterdam
Oplevering
Gemeubileerd

Meer in de buurt

Werkplekken
diverse units

Amsterdam

Barbara Strozzilaan 201
Vanaf €225,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand
Werkplekken

Amsterdam

Kraanspoor 12-61
€139,- Per maand
5000 m²
Bekijk dit pand
Werkplekken
diverse units

Amsterdam

Herikerbergweg 292-342
Vanaf €139,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand