Piet Heinkade 55
Amsterdam

1019 GM

Werkplekken Piet Heinkade 55 Amsterdam
Werkplekken Piet Heinkade 55 Amsterdam
Werkplekken Piet Heinkade 55 Amsterdam

Flexwerken Up Office Building

Op zoek naar een flexplek in Amsterdam? Laat je inspireren door de dynamische omgeving in UP Office Building aan de IJ-Oever, uw ideale locatie om te flexwerken. Met onze memberships kunt u gebruikmaken van een plek in de levendige lobby of het restaurant van UP. Hier kunt u werken en uw collega-ondernemers ontmoeten.

Full service werkplekken Amsterdam centrum

UP Office Building, aan de IJ-oevers, heeft een magisch uitzicht over de stad en het water.  Dit is dé locatie voor u als u op zoek bent naar een plek om te werken in een inspirerende omgeving in het centrum van onze hoofdstad! 

UP Office Building is gelegen in het centrum dichtbij Amsterdam Centraal te midden van talloze culturele activiteiten, cafés en restaurants. Het Muziekgebouw aan het IJ en het Bimhuis liggen om de hoek en het brede scala aan cafés en restaurants bestaat uit o.a. Starbucks, twee Michelin-sterren restaurant &Moshik en het gezellige terras van Hanneke’s Boom. Kortom, de ideale locatie voor professionals die graag werken in de dynamische omgeving van de hoofdstad in een gebouw dat ontwikkeld is voor bedrijven die geloven dat een kantoor veel meer is dan alleen een plek om te werken.

Vind uw merkpersoonlijkheid in een scala aan historische gerenoveerde gebouwen en hippe zakengebieden in het Oostelijk Havengebied. Iets verder van station Amsterdam Centraal vindt u onze kantoorruimte UP direct aan het IJ, met uitzicht op het water vanaf onze vergaderruimtes, sociale ruimtes en moderne werkplekken.

Leid uzelf af met een kopje koffie in de koffiebar op het terrein of een uitgebreide maaltijd in het restaurant. Hoewel we u ook zouden aanraden om optimaal gebruik te maken van dit adres door naar een aantal bruisende eetgelegenheden of zelfs naar de brouwerij in de buurt te gaan.

Wanneer u huurt bij UP Office Building Amsterdam Centrum, maakt u niet alleen gebruik van een volledig verzorgd kantoor. U heeft ook uw persoonlijke Service Team! Zo kunt u zich focussen op wat voor u belangrijk is, uw business! Heeft een belangrijke meeting? Ons Service Team regelt graag uw ontbijt, lunch of diner voor u en uw gasten!

Werkplekken per werkplek vanaf
€139,- p/mnd excl. btw
Of reguliere kantoorruimte tot
5000 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Werkplek
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Piet Heinkade 55
Postcode
1019 GM
Plaats
Amsterdam
Oplevering
Gemeubileerd

Meer in de buurt

Bedrijfsruimte

Amsterdam

Westhavenweg 107
€295,- Per maand
32 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Amsterdam

Koningin Wilhelminaplein 1
Vanaf €1.200,- Per maand
Vanaf: 60 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte

Amsterdam

Haaksbergweg 75
€5.372,- Per maand
293 m²
Bekijk dit pand