Herengracht 280
Amsterdam

1016 BX

Werkplekken Herengracht 280 Amsterdam
Werkplekken Herengracht 280 Amsterdam
Werkplekken Herengracht 280 Amsterdam

Full Serviced kantoorruimte te huur aan de Amsterdamse Grachten

Kantoorruimte Amsterdam Centrum Herengracht heeft een prachtige entree, marmeren vloeren, een zonnige tuin en ruime en lichte kantoorruimtes. Herengracht 280 is zonder twijfel een elegant kantoorgebouw van hoge kwaliteit. Uw eigen serviceteam van The Office Operators staat altijd voor u klaar.

Sluit u aan bij deze bruisende werkomgeving die moeiteloos de historische architectuur en de stedelijke stijl combineert en een energieke zakelijke community van gelijkgestemde ondernemers aantrekt.

Werk op een levendige kantoorlocatie die goed bereikbaar is met de auto, met een Q-Park op korte loopafstand. Ook zijn diverse tramhaltes in de buurt te vinden. Deze volledig uitgeruste, flexibele werkruimte is voorzien van een stijlvol interieur, een loftruimte, een zonnige tuin en onbeperkte wifi, en dus alles wat u nodig hebt om uw productiviteit te verhogen. Bij het ontvangen van klanten ligt het beste wat de stad te bieden heeft om de hoek.

Het grachtenpand biedt een moderne en state-of-the-art kantoor. Verwelkom uw gasten in de open ruimtes of ontmoet uw collega’s in onze vergaderruimte.

Dit monumentale gebouw in het centrum van Amsterdam aan de gracht: Dit kantoorHerengracht werd gebouwd in de 17e eeuw en staat ook wel bekend als het Klockhuys, verwijzend naar de drie klokken op de grote gevel. Herengracht 280 ligt dichtbij de beroemde Negen Straatjes. Deze dynamische kantoorlocatie is gemakkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. U kunt uw auto parkeren in de parkeergarage (Q-Park) aan de Marnixstraat. Amsterdam Centraal Station ligt op slechts vijf minuten afstand en verschillende tramlijnen stoppen vaak in de buurt van het kantoor.  Flexwerken in authentiek grachtenpand?

Kantoorgebouw Herengracht 280 ligt midden in het centrum van Amsterdam. Het is de perfecte locatie als u altijd al droomde van een werkplek op de grachten! Met een van onze flex memberships is die droom misschien dichterbij dan u denkt!

Iedereen die te gast is op Herengracht 280 kan rekenen op de goede zorgen van ons Service Team. Of u er nou elke dag bent of maar één keer per maand!

Met een Lounge membership ben u welkom om te werken op alle flexwerklocaties. Liever meer privacy? Vraag naar de de privé kantoor mogelijkheden. Al vanaf 5 dagen per maand.

Één eigen werkkamer vanaf
€139,- p/mnd excl. btw
Of reguliere kantoorruimte tot
5000 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Werkplek
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Herengracht 280
Postcode
1016 BX
Plaats
Amsterdam
Oplevering
Gemeubileerd

Meer in de buurt

Werkplekken
diverse units

Amsterdam

Bos en Lommerplein 270-300
Vanaf €330,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand
Kantoorruimte

Amsterdam

Burgemeester Stramanweg 101
€2.599,- Per maand
189 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfsruimte
diverse units

Amsterdam

Lemelerbergweg 22-62
Vanaf €3.900,- Per maand
Vanaf: 455 m²
Bekijk dit pand