P.J. Oudweg 4
Almere

1314 CH

Werkplekken P.J. Oudweg 4 Almere
Werkplekken P.J. Oudweg 4 Almere
Werkplekken P.J. Oudweg 4 Almere

Kantoorruimte huren in Almere? Op zoek naar een centraal gelegen, luxueuze vergaderruimte voor uw meeting in Almere? Dan stellen wij graag onze vergaderlocatie WTC Almere aan u voor! In het WTC kunt u namelijk terecht voor uw vergaderingen, conferenties, seminars, workshops en trainingen. Of u nu op zoek bent naar een grote of kleine vergaderruimte: The Office Operators heeft altijd een ruimte beschikbaar die perfect past bij uw wensen.

- Direct aan Almere CS
- Goede parkeervoorzieningen
- Service Team
- Dichtbij A6

Conference & Meeting Center WTC Almere biedt 6 zalen in verschillende vormen en maten. Alle zalen zijn vernoemd naar wereldsteden waar WTC’s zijn gevestigd.  Daarnaast beschikken wij over een ruime event vloer op de bovenste verdieping! Vanaf hier heeft u rondom een fantastisch uitzicht over de hele omgeving!

The Office Operators neemt de gehele verzorging van uw meeting uit handen, of het nu om de lunch gaat, het printen hand outs of het regelen van een taxi na de meeting: niets is ons teveel! Bent u iets vergeten? Geen zorgen! Waarschijnlijk hebben we het direct paraat in onze Lost Box en anders weten we het snel te regelen!

In WTC Almere vergadert u op een prachtige en zeer centrale locatie direct aan het station. Het moderne gebouw is van alle gemakken voorzien en ligt op 5 minuten rijden van de A6, ook ideaal voor wanneer u gasten ontvangt!

Prijs voor één flexplek vanaf
€270,- p/mnd excl. btw
Of reguliere kantoorruimte tot
5000 m²
Beschikbaar
5000 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Werkplek
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
P.J. Oudweg 4
Postcode
1314 CH
Plaats
Almere
Oplevering
Gestoffeerd, Gemeubileerd
Parkeergelegenheid
Parkeergarage

Meer in de buurt

Kantoorruimte
diverse units

Almere

Transistorstraat 91-37
Vanaf €495,- Per maand
Vanaf: 73 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte

Almere

Monitorweg 29
€5.702,- Per maand
595 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfsruimte

Almere

Markerkant 10-11B
€1.450,- Per maand
192 m²
Bekijk dit pand