Hanzelaan 351-361
Zwolle

8017 JM

Werkplekken Hanzelaan 351-361 Zwolle
Werkplekken Hanzelaan 351-361 Zwolle
Werkplekken Hanzelaan 351-361 Zwolle

In het volledig gerestylede Newday Zwolle krijg je zin om aan de slag te gaan. De combinatie van jonge ondernemers en ervaren rotten in het vak zorgt voor een inspirerende en energieke sfeer én voor mooie netwerkmogelijkheden. In het restaurant kun je iedere dag terecht voor goede koffie en een verse, gezonde lunch. Alle vergaderruimtes zijn optimaal gefaciliteerd en kosteloos te boeken via de handige app.

LOCATIE
Newday Offices is uitstekend bereikbaar met de auto. Via de A28 is er een directe verbinding met de Randstad en het noorden van Nederland. Daarnaast is er een uitstekende bereikbaarheid met het openbaar vervoer. Amsterdam, Utrecht, Schiphol en Groningen zijn met de trein binnen een uur bereikbaar. De loopafstand vanaf station Zwolle naar Newday is circa 5 minuten. Vanaf station Zwolle tot aan de halte voor het gebouw is het slechts 3 haltes met de bus.

BESCHIKBAAR VLOER OPPERVLAKTE
De huidige beschikbaarheid is op aanvraag.

OPLEVERINGSNIVEAU
Turn-key.

VOORZIENINGEN
Newday Offices voorziet met haar full service office concept in tal van voorzieningen. Zo heeft het op de begane grond een sociaal hart in huiskamer sfeer, waar diverse faciliteiten worden voorzien, zoals lunch, coffeebar, postservice, werkcafé en vergaderruimten.
De hospitality en het beheer van het gebouw is in handen van ClubManagers Yvonne en Lex.

ENERGIELABEL
A

BESCHIKBAAR
In overleg.

OPLEVERINGSNIVEAU
- Topkoeling systeem ten behoeve van het verwarmen en koelen van het kantoor;
- Systeemplafonds met geïntegreerde LED lijnverlichtingsarmaturen;
- Plintgoten voorzien van elektra en data aansluitingen;
- Twee binnen liften;
- Zonwerende beglazing voorzien van handbediende zonwering.

Aanvullende technische informatie is op aanvraag verkrijgbaar.

HUURPRIJS
Full service: € 275,- per werkplek per maand inclusief diensten en services, exclusief schoonmaak eigen ruimte, parkeren en BTW.
Conventioneel: € 150,- per m² per jaar.

PARKEREN
De parkeernorm bedraagt 1:45. Parkeertarief: € 600,- per plaats, per jaar, te vermeerderen met BTW.

SERVICEKOSTEN
Full service, geen servicekosten. Schoonmaak eigen ruimte op aanvraag.
Bij conventionele verhuur: € 25,- per m² toeslag hospitality services. € 40,- per m² toeslag voor turnkey & full service office delivery.

HUURTERMIJN
Volledig flexibel, per maand opzegbaar.

BTW
Over de huurprijs zal BTW in rekening worden gebracht. Indien BTW niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijzen.

HUUROVEREENKOMST
Standaard R.O.Z. huurovereenkomst, model 2015.

INDEXERING
Jaarlijks, op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100); voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum.

Persoonlijke service

Lex en Karin zijn jouw vertrouwde gezichten bij Newday Offices Zwolle. Je kunt bij de Clubmanagers terecht met al je vragen over de faciliteiten, of als je hulp nodig hebt bij het boeken van een vergaderruimte via onze app. Ze vangen je gasten op en zorgen voor een warm welkom.

Vers & Gezond

In het restaurant van Newday Offices Zwolle serveren we dagelijks een lekkere, gezonde lunch tegen een vriendelijk prijsje. In de vorm van een variërend buffet waar je energie van krijgt en natuurlijk kun je er ieder moment van de dag terecht voor een goede bak koffie.

Energieke werkplekken

Net als al onze locaties, beschikt Newday Offices Zwolle over een representatieve entree en strak ingerichte werkplekken rondom een centrale ontmoetingsplek. Een vergaderzaal boeken? In onze app kies je zelf de ruimte die aansluit bij jouw wensen – formeel, informeel, groot of klein – en boek je de ruimte direct. Hier betaal je niets extra’s voor. Op andere locaties vergader je 5 x 2 uur per maand gratis, daarna met 50% korting.

Heldere tarieven

Scherpe en heldere tarieven: dat is voor iedereen fijn. Daarom rekenen wij voor een standaard unit een standaard bedrag. Liever een op maat gemaakte unit? Geen probleem. We leveren maatwerk, op basis van een langjarig huurcontract. Duidelijke afspraken dus, en vriendelijke prijzen. Zonder kleine lettertjes of verborgen kosten.

Hele werkplek per persoon vanaf
€275,- p/mnd excl. btw
Of normale kantoorruimte tot
1000 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Werkplek
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Hanzelaan 351-361
Postcode
8017 JM
Plaats
Zwolle
Oplevering
Gemeubileerd

Meer te huur in de buurt

Kantoorruimte huren
diverse units

Zwolle

Hanzeallee 2-36
€130,- Per m2, per jaar
Vanaf: 350 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
diverse units

Zwolle

Hanzeplein 11-27
Vanaf €950,- Per maand
Vanaf: 38 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
diverse units

Zwolle

Zuiderzeelaan 15 -25
€135,- Per m2, per jaar
Vanaf: 100 m²
Bekijk dit pand