Saturnusstraat 40-62
Hoofddorp

2132 HB

Werkplekken Saturnusstraat 40-62 Hoofddorp
Werkplekken Saturnusstraat 40-62 Hoofddorp
Werkplekken Saturnusstraat 40-62 Hoofddorp

Bent u op zoek naar een kantoorpand in regio Amsterdam? Regus Hoofddorp, Azura. Deze van nature met licht gevulde werkplekken met pas geïnstalleerde klimaatregeling en een fris ogende façade liggen in Hoofddorp op slechts 50 meter lopen van het treinstation. Schiphol, het goed bediende vliegveld van Amsterdam, is slecht 15 minuten rijden. Azura is ook dichtbij een ander populair gebouw van Regus, Transpolis, waar vergaderruimtes zijn met voorzieningen voor tot wel 150 personen.

Na een productieve dag kunt u goed bijtanken en ontspannen in één van de vele eetgelegenheden en hotels van grote naam in de directe omgeving. En bezoekers die nog wat tijd over hebben kunnen genieten van de lokale bezienswaardigheden zoals het kalmerende wandelbos Hoofddorp Park (perfect voor natuurliefhebbers).

Een wereldwijd netwerk aan werkplekken dat mensen de mogelijkheid biedt om te werken waar, wanneer en hoe ze willen. Hier kunnen we kantoorruimtes op maat samenstellen met 1 tot 100 bureaus of nog meer.  We leveren professionele en inspirerende werkruimtes, community's en services voor samenwerking waarmee u en uw team kunnen gebruikmaken van alle voordelen van het kantoor en u zich volledig kunt focussen op uw werk. Informeer nu.Kies uw product afhankelijk van uw behoeften:

- Kantoorruimte: Volledig gemeubileerde en ingerichte privékantoren die zijn afgestemd op één persoon of een compleet bedrijf. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit luxe kantoorsuites op een prestigieuze locatie met spectaculaire uitzichten of vervangende werkruimte bij calamiteiten en dagkantoren. U hebt toegang tot de kantoren wanneer u dit maar nodig hebt.

- Coworking: Een sociale manier van werken in een gemeenschappelijke of open kantoorruimte. Reserveer een plek voor dagelijks gebruik of kom gewoon langs en maak gebruik van een flexplek.

- Vergaderruimtes: Kies uit duizenden beschikbare vergaderruimtes of stel u uw eigen ruimte samen. Dit is de perfecte plek voor een informele bijeenkomst met toegang tot wifi en apparatuur. Ook is een van onze ruimtes een goede plek voor presentaties, trainingen, sollicitatiegesprekken, bestuursvergaderingen of conferenties. U kunt de ruimte bijvoorbeeld voor een uur of voor meerdere dagen reserveren.

- Virtueel kantoor: Het is makkelijk om een goede indruk te maken met een zakelijk adres op een toplocatie met een zakelijke post service en een professionele virtuele assistent voor uw telefoondiensten. Een virtueel kantoor biedt ook onbeperkt gebruik van de lounge en toegang tot een kantoor voor twee dagen per maand, of vijf dagen met Virtueel kantoor Plus.

- Flexibele serviceoplossingen: Werk overal ter wereld met onbeperkte toegang tot ons netwerk van business lounges in stadscentra, op vliegvelden en stations. Onder flexibele oplossingen vallen privékantoren of coworkingruimtes voor 5, 10 of een onbeperkt aantal dagen per maand. Dit recentelijk gerenoveerde businesscentrum zal een veelvoud van professionals en bedrijven aantrekken die op zoek zijn naar slimme werkplekken, vergaderlocaties en conferentiezalen.

 

We beschikken over meer dan 3000 locaties en meer dan 100.000 kantoren die te huur zijn, vanaf 5 m2 tot 500 m2 of meer."

Hele werkplek per persoon vanaf
€69,- p/mnd excl. btw
Of normale kantoorruimte tot
5000 m²
Beschikbaar
5000 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Werkplek
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Saturnusstraat 40-62
Postcode
2132 HB
Plaats
Hoofddorp
Omgeving
Hoofddorp, Azura
Oplevering
Gestoffeerd, Gemeubileerd

Meer te huur in de buurt

Werkplek huren
diverse units

Hoofddorp

Mercuriusplein 1
Vanaf €150,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
diverse units

Hoofddorp

Neptunusstraat 15-37
Vanaf €1.690,- Per maand
Vanaf: 140 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
diverse units

Hoofddorp

Taurusavenue 105
Vanaf €26.968,- Per maand
Vanaf: 1471 m²
Bekijk dit pand