Mercuriusplein 1
Hoofddorp

2132 HA

Werkplekken Mercuriusplein 1 Hoofddorp
Werkplekken Mercuriusplein 1 Hoofddorp
Werkplekken Mercuriusplein 1 Hoofddorp

Welkom bij de gezondste werkomgeving van Europa. Frame Offices Pharos biedt je de gezondste werkomgeving van Europa met een energieke werk sfeer en een dynamisch netwerk.

Op de vierde etage biedt Frame Offices flexibele plekken die werken voor iedereen en afgestemd worden op de behoefte van de gebruiker. Werkplekken ontworpen met aandacht voor concentratie, creativiteit en energie. Ultieme hospitality en een energieke sfeer vormen hier de drijvende krachten om het beste uit jezelf te halen, want niets maakt een werkplek persoonlijker dan een zonnige glimlach en ongekende service. We bieden compleet uitgeruste kantoorunits, flexwerkplekken, gemeenschappelijke ruimtes en inspirerende vergaderzalen. Daarnaast doen de hostesses er alles aan om de werkplekken van alle gemakken te voorzien. Zij helpen u graag met de praktische zaken. Van het regelen van een taxi, tot het aanraden van de beste business restaurants in de omgeving.

Er worden hier geen vierkante meters vloeroppervlak gehuurd, maar kubieke meters gezonde werkomgeving met de nieuwste slimme en duurzame technologie. Het is dan ook geen wonder dat ‘zero waste’, ‘maximum health’, ‘total energy’ en ‘vibrant community’ centraal staan en overal zijn terug te vinden in het gebouw.

Op dit moment zijn er nog enkele kantoorunits beschikbaar voor de verhuur. Zo is het al mogelijk om een kantoorruimte te huren voor een maandelijks bedrag van €1400,-. Voor dit bedrag is er een ruimte van 20 m2 in de verhuur. Liever een kantoorruimte die net wat groter is? Neem dan een kijkje in de kantoorruimte van 40 m2, te huur voor €2450,- per maand. De grootst beschikbare kantoorruimte heeft een oppervlakte van 65 m2 en is te huur voor een maandelijks bedrag van €4200,-. Deze genoemde kosten zijn inclusief alle bijkomende services in en rondom het kantoorgebouw.

Wanneer een kantoorruimte wordt gehuurd aan het Mercuriusplein in Hoofddorp, mag er naast de kantoorruimte ook gebruik worden gemaakt van de aanwezige faciliteiten. Bij binnenkomst is er een warm onthaal door onze hostesses. Zij staan dagelijks klaar om alle vragen te beantwoorden, kunnen administratieve taken uit handen nemen en kunnen helpen met het opstarten van een vergadering op de 19e etage. Met een fitness ruimte in dit kantoorpand krijgen huurders de mogelijkheid om na een dag hard werken even heerlijk te sporten. Daarnaast is de verdieping voorzien van een pantry, een handige plek voor het zetten van een lekkere kop koffie of thee.

Op de 19e etage is er niet alleen een prachtig panoramisch uitzicht over Hoofddorp, maar zijn er ook verschillende flexplekken, is er een ontspanningsruimte met massagestoel en zijn er vijf multifunctionele zalen. Elke zaal is voorzien van een groot televisiescherm, die via een Dongel of HDMI-kabel is aan te sluiten op een laptop. Daarnaast beschikken de zalen over een whiteboard en flip-over. Het auditorium beschikt over een beamer met scherm en over een geavanceerd geluidssysteem met headsets en draadloze microfoons.

Restaurant ‘The Farm Kitchen’ bevindt zich op de begane grond. Zij werken samen met boeren die zich binnen een straal van 20 km van Pharos bevinden. Met de lokale producten bereiden de koks een diverse en gezonde lunch. De ‘earth’s own cuisine’ zorgt voor een hoge productiviteit en vermijdt een middagdip. Trakteer jezelf hier op een innerlijke knuffel! Geniet in een ruim en ontspannen restaurant van eten dat is geïnspireerd door de seizoenen en wat vol passie is bereid met biologische en lokale ingrediënten.

Het kantoorgebouw is op een gunstige locatie gevestigd, zowel met de auto als met het openbaar vervoer is je nieuwe werkplek makkelijk en snel te bereiken. Jouw nieuwe kantoorruimte is vanaf de snelweg binnen enkele minuten te bereiken en ook is treinstation Hoofddorp aan de overkant van het pand te vinden. Vanaf deze locatie is het ook slechts 10 minuten rijden naar Amsterdam en Schiphol.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan het Mercuriusplein in Hoofddorp?
Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan het Mercuriusplein in Hoofddorp? Wacht dan niet langer en neem contact op met de receptie van Frame Offices. Wij helpen bij al je vragen en laten graag het prachtige pand zien!

 

Hele werkplek per persoon vanaf
€150,- p/mnd excl. btw
Of normale kantoorruimte tot
1500 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Werkplek
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Mercuriusplein 1
Postcode
2132 HA
Plaats
Hoofddorp
Oplevering
Gemeubileerd

Meer te huur in de buurt

Werkplek huren
diverse units

Hoofddorp

Saturnusstraat 40-62
€69,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
diverse units

Hoofddorp

Taurusavenue 105
€26.968,- Per maand
Vanaf: 1471 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
diverse units

Hoofddorp

Neptunusstraat 15-37
€4.375,- Per maand
Vanaf: 375 m²
Bekijk dit pand