Europalaan 28
Den Bosch

5232 BC

Werkplekken Europalaan 28 Den Bosch
Werkplekken Europalaan 28 Den Bosch
Werkplekken Europalaan 28 Den Bosch

Het Nieuwe Kantoor biedt je het beste van twee werelden: een kantoor & business center onder één dak. Hoe groot of klein jouw bedrijf ook is; bij HNK kun je een tijdelijke en flexibele kantoorruimte huren voor zolang jij nodig hebt! Tijdelijk kantoor huren in bourgondisch Den Bosch

De enige HNK-locatie in Brabant is gevestigd in Den Bosch; de toegangspoort tot het Zuiden. Hoewel de stad bekend staat om de historische steegjes, de Binnendieze (die mooier is dan de grachten in Venetië!) en de schattige boetiekjes, ademt de stad ook innovatie. Denk hierbij aan Design Museum Den Bosch en de moderne, industriële hotspots op de Tramkade. Door de gezelligheid, het historische aanzicht van de stad en haar innovatieve kant is Den Bosch voor veel bedrijven en zzp’ers een aantrekkelijke plek om zich te vestigen.

In de Brabantse hoofdstad valt genoeg cultureels te beleven, tevens is het met haar gastvrije en bourgondische karakter de ideale plek om je klanten uit te nodigen. Daar speelt HNK goed op in. Je kunt in het pand een tijdelijke bedrijfsruimte huren of flexwerken. En als je groeit, zoals bij veel HNK-huurders gebeurt, kun je het bedrijf voor langere tijd stationeren. Natuurlijk is er daarnaast de ruimte om je voordeel te doen met de kennis van de andere HNK-huurders; netwerken, samen groeien en je dromen waarmaken.

Je kantoor middenin een bruisende, groene omgeving
Even uitwaaien in de frisse lucht bevordert je productiviteit en is goed voor je gezondheid. Vanuit je werkplek bij HNK Den Bosch loop je in ongeveer tien minuutjes naar natuurgebied de Heinis; 28 hectare groen middenin de stad. Ook ideaal om klanten mee naartoe te nemen! Heb je niet zoveel met de natuur? Binnen vijf minuutjes ben je lopend op de woonboulevard waar je meerdere horeca-tentjes vindt om buiten de deur te lunchen of een kop koffie te halen. 

Horeca vind je trouwens ook gewoon bij HNK zelf. Neem plaats in een van de sfeervolle zitjes en geniet van heerlijke Vascobelo-koffie tijdens een inspirerend gesprek met andere HNK-huurders, met een van je klanten of kom even tot jezelf. Het is helemaal aan jou! 

En mocht een klant van ver overkomen, of wordt het onverwacht laat; tegenover HNK vind je het Fletcher hotel waar je luxe kunt overnachten, dineren en genieten van een lekker ontbijt.

Goed bereikbare kantoorruimte door de centrale ligging
De HNK-vestigingen zijn stuk voor stuk goed bereikbaar. Toch is de locatie in Den Bosch hierin uniek. Het heeft namelijk een centrale ligging in Noord-Brabant, direct naast de A59. Geen gedoe met navigatie; de snelweg af en je bent er! 

Maar ook als je geen beschikking hebt over een auto is deze locatie goed bereikbaar. Er zijn twee bushaltes op minder dan vijf minuten loopafstand, waardoor je binnen een half uur op het centraal station van Den Bosch bent. Vanaf daar kun je mooie wandelingen maken door het centrum, een rondvaart maken met je klanten of simpelweg verder reizen naar je bestemming met elk vervoermiddel. 

HNK Den Bosch: echt iets voor jou!
Flexibel werken wordt steeds belangrijker. Met name bij ondernemen is het van belang dat je kunt gaan en staan waar jij wilt. Dit geldt uiteraard ook voor je kantoorruimte. Hier zijn we ons bij HNK als geen ander van bewust. Je kunt precies de ruimte huren die jij nodig hebt; van flexplekken tot Managed Offices. Op die manier betaal je alleen voor de meters die je écht nodig hebt! 

In de met zorg vormgegeven, lichte ruimte kun je aan de slag op de flexplekken. Je betaalt per uur, dagdeel of dag; het kan allemaal. Toch liever een kantoor waar je de deur kunt dichttrekken? Kies dan voor een Managed Office. Deze kantoren zijn al helemaal ingericht en klaar voor gebruik. En als je bedrijf groeit, kunnen we samen kijken naar een kantoor op maat. Die kun je compleet naar eigen idee inrichten.

Het Nieuwe Werken
Het resultaat van de HNK aanpak is een ideale combinatie van prachtig representatief design én praktische voorzieningen. Kenmerkend is het ‘sociale hart’, een centrale ruimte die dient als ontmoetingsplek voorzien van werkplekken, verschillende zitjes, lange werktafels en de HNK Espresso Bar. Op zomerse dagen is het lekker ontspannen, lunchen en werken in de geheel door het gebouw omsloten binnentuin. Kortom, alles wat je nodig hebt voor zaken doen met resultaat.

Hele werkplek per persoon vanaf
€275,- p/mnd excl. btw
Of normale kantoorruimte tot
1000 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Werkplek
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Europalaan 28
Postcode
5232 BC
Plaats
Den Bosch
Oplevering
Gemeubileerd

Meer te huur in de buurt

Kantoorruimte huren
diverse units

Den Bosch

Europalaan 28
€135,- Per m2, per jaar
Vanaf: 200 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
diverse units

Den Bosch

Reitscheweg 1-7
€135,- Per m2, per jaar
Vanaf: 541 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
diverse units

Den Bosch

Europalaan 6
Vanaf €650,- Per maand
Vanaf: 35 m²
Bekijk dit pand