Kantoorruimte huren Zaandam? Bekijk ons aanbod kantoorpanden

Sorteer op:
Kantoorruimte huren

Zaandam

Grote Tocht 100
€1.448,- Per maand
139 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren

Zaandam

Sluispolderweg 8A
€1,- Per maand
9059 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
diverse units

Zaandam

Westzijde 83
€190,- Per m2, per jaar
Vanaf: 20 m²
Bekijk dit pand

Bedrijfspand, kantoorpand, werkplekken of winkelpand huren in Zaandam? Huurbieding.nl is onbetwist de grootste online aanbieder van kantoorruimte, bedrijfsruimte en winkelruimte in Nederland. Actief in meer dan 230 steden verhuren wij geschikte bedrijfs-, kantoor- en winkelruimtes, waaronder op absolute A-locaties als Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Natuurlijk hebben we ook een ruimte voor jou beschikbaar in een locatie naar keuze. Gebruik de zoekfunctie om jouw pand te vinden. Geen zin om zelf te zoeken naar je bedrijfspand of kan je het bedrijfspand niet vinden op de website? Vul dan hier je zoekopdracht in.

Kantoorruimtes Zaandam

Denk je aan Zaandam, dan denk je natuurlijk aan de toeristische trekpleister: de Zaanse Schans. Karakteristieke, houten Zaanse huisjes en gekleurde molens! Maar Zaandam heeft nog veel meer te bieden dan dat! Zaandam biedt vele kansen voor ondernemers. Dit maakt het zeer aantrekkelijk om een kantoorruimte te huren in Zaandam!

Toegankelijke ligging

Zaandam, gelegen in Noord-Holland, ligt naast VOC-stad Amsterdam. Als ondernemer is dit natuurlijk ideaal! Het is goed bereikbaar vanaf de A7 en de A8. Daarbij ligt het vlakbij Schiphol, wat internationale handel zeer goed mogelijk maakt. Door de twee NS-stations en de uitgebreide busterminal op station Zaandam is het openbaar vervoer er ook goed geregeld. 

Zaandam houdt van lef

Zaandam houdt van lef! Wist je bijvoorbeeld dat de Zaanstreek het eerste industriegebied ter wereld is? Er heerst een goed ondernemersklimaat en de vele toeristen bieden ondernemers ook vele kansen. Daarnaast draagt de gemeente ook haar steentje bij door gratis werkplekken aan te bieden voor startende ondernemers. Hoger en universitair onderwijs vanuit Amsterdam is binnen handbereik, waardoor geschoold personeel zeker te vinden zal zijn.

Wonen en werken

Een gezonde balans tussen wonen en werken is onwijs belangrijk! En die balans kan je zeker bereiken in Zaandam. De stad biedt namelijk vele mogelijkheden op het gebied van recreatie; denk bijvoorbeeld aan de sterk aanwezige cultuur en de vele terrassen. Wandelen, fietsen, winkelen; er is voor ieder wat wils! Daarbij zit je met het openbaar vervoer binnen een kwartier in de hoofdstad Amsterdam.

Kantoorruimte huren in Zaandam 

Denk jij eraan om een kantoorruimte te huren in Zaandam? Bekijk dan ons aanbod eens! Liever in de omgeving van Zaandam een kantoorruimte huren? Ook in omliggende steden als Amsterdam, Haarlem, Purmerend, Beverwijk en Amstelveen bieden wij kantoorruimtes te huur aan. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder.