Kantoorruimte huren Lelystad? Bekijk ons aanbod kantoorpanden

Sorteer op:
Kantoorruimte huren
diverse units

Lelystad

Het Ravelijn 1 - 11
€115,- Per m2, per jaar
Vanaf: 28 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
diverse units

Lelystad

Albert Einsteinweg 5
Vanaf €4.771,- Per maand
Vanaf: 1041 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren

Lelystad

Zilverparkkade 1
€1.900,- Per maand
250 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren

Lelystad

Weversstraat 22
€4.253,- Per maand
928 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
diverse units

Lelystad

Neringpassage 65-225
Vanaf €1.525,- Per maand
Vanaf: 122 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
diverse units

Lelystad

Pascallaan 68-70
€150,- Per m2, per jaar
Vanaf: 175 m²
Bekijk dit pand

Bedrijfspand, kantoorpand, werkplekken of winkelpand huren in Lelystad? Huurbieding.nl is onbetwist de grootste online aanbieder van kantoorruimte, bedrijfsruimte en winkelruimte in Nederland. Actief in meer dan 230 steden verhuren wij geschikte bedrijfs-, kantoor- en winkelruimtes, waaronder op absolute A-locaties als Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Natuurlijk hebben we ook een ruimte voor jou beschikbaar in een locatie naar keuze. Gebruik de zoekfunctie om jouw pand te vinden. Geen zin om zelf te zoeken naar je bedrijfspand of kan je het bedrijfspand niet vinden op de website? Vul dan hier je zoekopdracht in.

Kantoorruimte Lelystad

Altijd al willen ondernemen in het hart van Nederland en dichtbij Amsterdam? Dan is een kantoorruimte in Lelystad de ideale plek voor jou. Het is een van de jongste steden van Nederland, waardoor de stad nog volop in ontwikkeling is. Er liggen dan ook genoeg ondernemerskansen in deze stad. Bekijk nu ons aanbod en ontdek welk kantoorpand in Lelystad het beste bij je past.

Ondernemen in Lelystad

De stad biedt veel ruimte voor ondernemers om zich in Lelystad te vestigen. Bovendien is de stad slechts 40 minuten rijden van Amsterdam. Lelystad biedt uitstekende verbindingen via de weg, het spoor en de lucht, en er zijn diverse bedrijfsparken te vinden waar je een ruime keus hebt aan kantoorruimtes. Denk aan het stadscentrum, Dukaatplein, Hanzepark en het Lelycentre.

Kantoorruimte huren in Lelystad?

Op onze website vind je een breed aanbod van kantoorpanden in diverse oppervlaktes. Ook als je een kantoorruimte zoekt in de omgeving van Lelystad. Zo hebben wij diverse kantoorpanden in Almere en Emmeloord in ons aanbod. Heb jij vragen over onze panden of wil je graag meer informatie over een kantoorpand of bedrijfsruimte? Neem dan gerust contact met ons op.