Kantoorruimte huren Leeuwarden? Bekijk ons aanbod kantoorpanden

Sorteer op:
Kantoorruimte huren

Leeuwarden

Badweg 2-4
€10.090,- Per maand
1223 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
diverse units

Leeuwarden

Lange Marktstraat 1
Vanaf €150,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
diverse units

Leeuwarden

Ouddeelstraat 7A
€85,- Per m2, per jaar
Vanaf: 18 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
diverse units

Leeuwarden

Bilgaardpassage 7
Vanaf €1.537,- Per maand
Vanaf: 90 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
diverse units

Leeuwarden

François Haverschmidtwei 2
Vanaf €260,- Per maand
Vanaf: 23 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
diverse units

Leeuwarden

Neptunusweg 4-18
Vanaf €3.903,- Per maand
Vanaf: 1338 m²
Bekijk dit pand

Bedrijfspand, kantoorpand, werkplekken of winkelpand huren in Leeuwarden? Huurbieding.nl is onbetwist de grootste online aanbieder van kantoorruimte, bedrijfsruimte en winkelruimte in Nederland. Actief in meer dan 230 steden verhuren wij geschikte bedrijfs-, kantoor- en winkelruimtes, waaronder op absolute A-locaties als Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Natuurlijk hebben we ook een ruimte voor jou beschikbaar in een locatie naar keuze. Gebruik de zoekfunctie om jouw pand te vinden. Geen zin om zelf te zoeken naar je bedrijfspand of kan je het bedrijfspand niet vinden op de website? Vul dan hier je zoekopdracht in.

Kantoorpand Leeuwarden

Ben jij van plan om een kantoorpand in Leeuwarden te huren? Goede keus! Leeuwarden is de trots van Friesland en bovendien een gezellige stad. Als ondernemer is er veel vrijheid om te ondernemen. Er zijn mooie kantoorruimtes en de stedelijke omgeving is prachtig. Dit zijn echter niet de enige voordelen die de stad te bieden heeft!

Een sterk klimaat om in te ondernemen

De gemeente probeert bedrijven te ondersteunen in hun groei. Zo heeft de gemeente een platform genaamd: “Ondernemend Leeuwarden”, waarmee bedrijven op de hoogte blijven van de activiteiten in de gemeente. Ook is er een ondernemersloket waar je als starter geholpen wordt. Hier kun je ook het antwoord vinden op al jouw ondernemersvragen.

Uitstekende bereikbaarheid

De stad is uitstekend te bereiken. Met de auto ben je vanuit Amsterdam in anderhalf uur in de Friese hoofdstad. Als je met de auto naar de stad komt zijn er genoeg P+R locaties. Je parkeert je auto voordelig in de stad, waarna je de rest van je reis met het openbaar vervoer kunt vervolgen. Ook is men erg te spreken over het openbaar vervoer.

Een kantoorpand huren in Leeuwarden?

Heb je interesse om een kantoorpand te huren in Leeuwarden? Bekijk dan eens onze website. Ons aanbod vult zich voortdurend aan, dus bekijk ons aanbod regelmatig. Ook bieden wij panden aan in andere Friese steden, zoals bijvoorbeeld in Lemmer. Wil je eerst nog meer informatie over een van onze kantoorpanden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.