Kantoorruimte huren Krimpen Aan Den Ijssel? Bekijk ons aanbod kantoorpanden

Sorteer op:
Kantoorruimte
diverse units

Krimpen Aan Den Ijssel

Schaardijk 19
Vanaf €900,- Per maand
Vanaf: 135 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Krimpen Aan Den Ijssel

Nieuwe Tiendweg 11A
Vanaf €435,- Per maand
Vanaf: 60 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Krimpen Aan Den Ijssel

Griendstraat 1
Vanaf €750,- Per maand
Vanaf: 230 m²
Bekijk dit pand

Bedrijfspand, kantoorpand of winkelpand huren? Huurbieding.nl is onbetwist de grootste online aanbieder van leegstaand vastgoed. In meer dan 230 steden verhuren wij geschikte bedrijfs-, kantoor- en winkelruimtes, waaronder op absolute A-locaties als Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Natuurlijk hebben we ook een ruimte voor jou beschikbaar in een locatie naar keuze. Gebruik de zoekfunctie om jouw pand te vinden. Geen zin om zelf te zoeken naar je bedrijfspand of kan je het bedrijfspand niet vinden op de website? Vul dan hier je zoekopdracht in.


Kantoorpand Krimpen aan den IJssel


Ben jij op zoek naar een kantoorpand in Krimpen aan den IJssel? Dan ben je bij Huurbieding aan het juiste adres. Bovendien biedt deze plaats genoeg mogelijkheden voor ondernemers. Krimpen aan den IJssel ligt namelijk aan de havenstad van Nederland.

Ondernemen in Krimpen aan den IJssel

In Krimpen aan den IJssel is genoeg plek te vinden voor ondernemers. Er zijn diverse bedrijventerreinen te vinden in het dorp, zoals Stormpolder, Stormpolderdijk en Parallelweg. Daarnaast zijn er vanuit de overheid diverse stappen ondernomen om het ondernemers wat makkelijker te maken. Er is bijvoorbeeld een ondernemersloket en er worden diverse netwerkborrels georganiseerd om het ondernemersklimaat te verbeteren.

Hoe zit het met de bereikbaarheid?

Doordat Krimpen aan den IJssel direct aan Rotterdam ligt, profiteert het dorp van de infrastructuur rondom de Havenstad. Het openbaar vervoer is goed geregeld en er zijn diverse snelwegen in de buurt waardoor jij jezelf snel door Nederland vervoert, zoals de A15 en de A16.

Kantoorruimte huren in Krimpen aan den IJssel?

Op onze website vind je een breed aanbod van kantoorpanden in diverse oppervlaktes. Ook als je een kantoorruimte zoekt in de omgeving van Krimpen aan den IJssel. Zo hebben wij diverse kantoorpanden in Rotterdam en Dordrecht in ons aanbod. Heb jij vragen over onze panden of wil je graag meer informatie over een kantoorpand of bedrijfsruimte? Neem dan gerust contact met ons op.