Kantoorruimte huren Delft? Bekijk ons aanbod kantoorpanden

Sorteer op:
Kantoorruimte
diverse units

Delft

Delftechpark 17-19
Vanaf €4.521,- Per maand
Vanaf: 434 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Delft

Delftechpark 9
Vanaf €400,- Per maand
Vanaf: 30 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Delft

Kleveringweg 13-39
Vanaf €712,- Per maand
Vanaf: 90 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Delft

Olof Palmestraat 12-18
Vanaf €620,- Per maand
Vanaf: 35 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Delft

Rotterdamseweg 380
Vanaf €2.880,- Per maand
Vanaf: 256 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte

Delft

Olof Palmestraat 20-26
€4.615,- Per maand
382 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Delft

Rotterdamseweg 183C
€135,- Per m2, per jaar
Vanaf: 18 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Delft

Brassersplein 2
€115,- Per m2, per jaar
Vanaf: 421 m²
Bekijk dit pand

Bedrijfspand, kantoorpand of winkelpand huren? Huurbieding.nl is onbetwist de grootste online aanbieder van leegstaand vastgoed. In meer dan 230 steden verhuren wij geschikte bedrijfs-, kantoor- en winkelruimtes, waaronder op absolute A-locaties als Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Natuurlijk hebben we ook een ruimte voor jou beschikbaar in een locatie naar keuze. Gebruik de zoekfunctie om jouw pand te vinden. Weet je wat Huurbieding.nl zo uniek maakt? Je kunt vrijblijvend bieden op de huurprijs van de beschikbare panden. Je komt direct in contact met de verhuurder.

Kantoorpand Delft

Delft is dé kennisstad van Nederland. Door onder andere de TU delft en de Haagse Hogeschool is maar liefst één derde van de bewoners van Delft hoogopgeleid. In deze stad wordt veel nagedacht over hoe de wereld beter en innovatiever kan. Een unieke mengeling van culturele historie en vernieuwend denken, maakt Delft tot een inspirerende plek om te ondernemen. Wil jij in Delft een kantoorruimte huren? Dan helpen wij je graag verder.

Ruimte voor start-ups

Er wordt erg volop geïnvesteerd in het innovatieve klimaat van Delft. Er zijn daarom veel kennisinstituten als TNO en het UNESCO-IHE. Door al deze investeringen is Delft de ultieme plek voor start-ups. Ook voor grotere bedrijven die een nieuw kantoorpand in een nieuwe stad willen, is Delft een slimme keuze.

Een historische stad

Als je een kantoorruimte wilt huren, wil je in een inspirerende  stad terecht komen. Delft is dat zeker niet. Het is een warme en gezellige  plek met een historische binnenstad. Ook brengt Delft de natuur in de stad . Er zijn talloze parken te vinden waar je kunt genieten van de natuur. Kortom: ook als je even wil ontkomen aan de drukte van het ondernemerschap, biedt de stad soelaas...

Uitstekende infrastructuur en netwerkmogelijkheden

Een kantoorruimte in Delft is geografisch gezien aantrekkelijk voor jouw bedrijf. Je zit namelijk midden in de Randstad. Deze plek is economisch belangrijk voor Nederland en daarom is de infrastructuur hier goed geregeld. Met het openbaar vervoer ben je snel op je bestemming en zijn er verschillende vliegvelden dicht in de buurt. Zo is ook de buitenlandse markt snel te bereiken.

Kantoorruimte huren in Delft

Op onze website is een gevarieerd aanbod te vinden van onze kantoor- en bedrijfspanden in verschillende prijsklassen. Ben jij geïnteresseerd om een kantoorruimte in Delft te huren? Bekijk dan ons aanbod of neem contact met ons op voor advies.