Kantoorruimte huren Alphen Aan Den Rijn? Bekijk ons aanbod kantoorpanden

Sorteer op:
Kantoorruimte
diverse units

Alphen Aan Den Rijn

A. van Leeuwenhoekweg 56
Vanaf €2.267,- Per maand
Vanaf: 340 m²
Bekijk dit pand

Bedrijfspand, kantoorpand of winkelpand huren? Huurbieding.nl is onbetwist de grootste online aanbieder van leegstaand vastgoed. In meer dan 230 steden verhuren wij geschikte bedrijfs-, kantoor- en winkelruimtes, waaronder op absolute A-locaties als Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Natuurlijk hebben we ook een ruimte voor jou beschikbaar in een locatie naar keuze. Gebruik de zoekfunctie om jouw pand te vinden. Weet je wat Huurbieding.nl zo uniek maakt? Je kunt vrijblijvend bieden op de huurprijs van de beschikbare panden. Je komt direct in contact met de verhuurder.

Kantoorpand Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn is een groene dorpsstad in de randstad. Wil jij ondernemen in de buurt van andere grote steden zonder de drukte hiervan? Dan is Alphen aan de Rijn een uitstekende optie. Alphen aan den Rijn heeft veel te bieden voor ondernemers die zich in de dorpsstad willen vestigen.

Prima bereikbaar

Alphen aan de Rijn is uitstekend bereikbaar. In de Randstad moet de infrastructuur continu verbeterd worden om de steeds groeiende verkeersdrukte bij te benen. Daarom moet Alphen aan den Rijn ook zijn wegen en openbaar vervoer verbeteren. Er is een uitgebreid netwerk aan provinciale wegen die de stad verbindt als de N11 en de N207. er zijn ook genoeg mogelijkheden om met het openbaar vervoer te reizen. Vanuit Alphen ben je al binnen één uur in Rotterdam.

Ondernemen in Alphen aan den Rijn

De gemeente van Alphen aan den Rijn vind een sterk ondernemersklimaat belangrijk. Zo moeten er genoeg plek zijn voor bedrijfs- en kantoorpanden. Ook zijn samenwerkingen tussen de gemeente en bedrijven belangrijk. Er worden bijvoorbeeld verschillende evenementen gehouden voor ondernemers waarbij er wordt genetwerkt en samenwerkingen ontstaan.

Een mooie binnenstad

Wil je even het drukke bedrijfsleven ontlopen? Ga dan lunchen in het centrum van de stad. Het centrum heeft genoeg te bieden op het gebied van eten, kunst, cultuur en natuur. Dit is ook factor die je mee moet nemen in een keuze van een kantoorpand. Je nodigt klanten toch liever uit in een mooie stad waar je trots op bent.

Kantoorruimte in Alphen aan den Rijn huren?

Heb jij interesse om een kantoorruimte in Alphen aan den Rijn te huren? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod. Wil je graag meer informatie over een kantoorruimte of bedrijfspand? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.