Kantoorruimte huren Purmerend? Bekijk ons aanbod kantoorpanden

Sorteer op:
Kantoorruimte

Purmerend

Voltastraat 21-23
€1.940,- Per maand
245 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Purmerend

Spinnekop 2
€90,- Per m2, per jaar
Vanaf: 10 m²
Bekijk dit pand

Bedrijfspand, kantoorpand of winkelpand huren in Purmerend? Huurbieding.nl is onbetwist de grootste online aanbieder van leegstaand vastgoed. In meer dan 230 steden verhuren wij geschikte bedrijfs-, kantoor- en winkelruimtes, waaronder op absolute A-locaties als Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Natuurlijk hebben we ook een ruimte voor jou beschikbaar in een locatie naar keuze. Gebruik de zoekfunctie om jouw pand te vinden. Geen zin om zelf te zoeken naar je bedrijfspand of kan je het bedrijfspand niet vinden op de website? Vul dan hier je zoekopdracht in.

 

Kantoorpand Purmerend

Ben jij van plan om een kantoorpand te huren in Purmerend? Dan ga jij ondernemen in een stad waar steeds meer bedrijven zich vestigen. Bekijk nu ons aanbod en ontdek welk kantoorpand in Purmerend het beste bij je past.

Echte marktstad

De binnenstad kent een rijke historie, vooral als marktstad. Purmerend kreeg namelijk als eerste stad in de regio marktrechten en vanaf dat moment had ieder plein een eigen markt, zoals een kaas-, schapen- en vismarkt. Die echte handelsgeest van vroeger zit er nog steeds in bij de inwoners en dat maakt het aantrekkelijk om een kantoorruimte te huren in Purmerend.

Historische binnenstad

Aan monumentale architectuur geen gebrek. Purmerend heeft prachtige klokgevels en trapgevels waar je uren langs kunt struinen. Ook het oude stadhuis is een bezoekje waard. Purmerend ligt vlakbij Amsterdam, maar je krijgt hier toch dat dorpse gevoel mee. Met een kantoorpand in Purmerend weet je zeker dat je je snel op je gemak zult voelen.

Waterland

Purmerend bevindt zich in het hart van het Waterland. In deze regio krijg je het oer-Hollandse gevoel door de pittoreske stadjes. Er is veel natuur in de omgeving, maar vooral veel water. Met een kantoorruimte in Purmerend mag je trots zijn dat je onderdeel uitmaakt van de mooie plekken in Laag Holland.

Bereikbaarheid

Purmerend ligt in Noord-Holland, net boven Amsterdam. De stad is via de A7 perfect te bereiken vanuit omliggende gemeenten. Met meerdere treinstations en bushaltes is het ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Maar met de prachtige omgeving is het ook zeker aan te raden om eens de fiets te pakken.

Kantoorruimte huren in Purmerend?

Op onze website bieden wij een uitgebreid aanbod aan kantoorruimtes, zodat u een kantoorruimte in Purmerend kunt huren die aan uw eisen voldoet. Ook in de omliggende steden, denk bijvoorbeeld aan Amsterdam en Beverwijk, hebben wij kantoorruimtes te huur. Wil je graag meer informatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op!