Kantoorruimte huren Naarden? Bekijk ons aanbod kantoorpanden

Sorteer op:
Kantoorruimte
diverse units

Naarden

Gooimeer 1
Vanaf €95,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand
Kantoorruimte

Naarden

Gooimeer 6
€4.966,- Per maand
411 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Naarden

Adriaan Dortmansplein 3
€147,- Per m2, per jaar
Vanaf: 38 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Naarden

Gooimeer 2-4
€125,- Per m2, per jaar
Vanaf: 100 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Naarden

Naarderpoort 2
Vanaf €650,- Per maand
Vanaf: 20 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Naarden

Rijksweg 79
Vanaf €550,- Per maand
Vanaf: 30 m²
Bekijk dit pand

Bedrijfspand, kantoorpand of winkelpand huren in Naarden? Huurbieding.nl is onbetwist de grootste online aanbieder van leegstaand vastgoed. In meer dan 230 steden verhuren wij geschikte bedrijfs-, kantoor- en winkelruimtes, waaronder op absolute A-locaties als Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Natuurlijk hebben we ook een ruimte voor jou beschikbaar in een locatie naar keuze. Gebruik de zoekfunctie om jouw pand te vinden. Geen zin om zelf te zoeken naar je bedrijfspand of kan je het bedrijfspand niet vinden op de website? Vul dan hier je zoekopdracht in.

Kantoorpand Naarden

Zoekt u bedrijfspanden in Naarden? Dan bent u bij Huurbieding aan het juiste adres. Gelegen in Noord-Holland in het Gooi ligt de vestingstad Naarden. Vanuit de lucht is het al een van de mooiste plekjes in Nederland, maar ook vanaf de grond kun je er eindeloos rondstruinen. Naarden heeft zowel een historisch stukje binnenstad als natuur in de omgeving. Vroeger had Naarden een militaire functie en de dubbele stadswal met grachten uit die periode zijn nog steeds te zien. Ook heeft Naarden bijvoorbeeld nog stadspoorten en bastions. Dit maakt Naarden een hele bijzondere stad voor een kantoorpand.

Bedrijventerrein Gooimeer

Net buiten de vestingstad ligt bedrijventerrein Gooimeer. Op dit terrein zijn verschillende bedrijven gevestigd. Misschien staat het kantoorpand van uw dromen ook wel op dit terrein. Bekijk hierboven onze selectie van de beste bedrijfsruimtes die te huur zijn in Naarden. Neem ook eens een kijkje bij onze kantoorpanden in Bussum, Huizen en Hilversum.

Bereikbaarheid

Dankzij de A1 ben je met de auto snel in dit historische stadje, ook via de A6 is Naarden via Almere bereikbaar. Naarden is met de trein bereikbaar vanaf station Naarden-Bussum, van daaruit kun je overstappen op het busnetwerk richting het centrum van Naarden.

Huren via Huurbieding

Heb je vragen over bepaalde kantoorpanden? Via onze website kun je eenvoudig contact opnemen met de verhuurder van het pand. Stel al je vragen of plan een bezichtiging.