Kantoorruimte huren Leiderdorp? Bekijk ons aanbod kantoorpanden

Sorteer op:
Kantoorruimte
diverse units

Leiderdorp

Touwbaan 38
Vanaf €137,- Per maand
Vanaf: 11 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Leiderdorp

Elisabethhof 21-23
€120,- Per m2, per jaar
Vanaf: 170 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Leiderdorp

Touwbaan 38
Vanaf €193,- Per maand
Vanaf: 9 m²
Bekijk dit pand

Bedrijfspand, kantoorpand of winkelpand huren in Leiderdorp? Huurbieding.nl is onbetwist de grootste online aanbieder van leegstaand vastgoed. In meer dan 230 steden verhuren wij geschikte bedrijfs-, kantoor- en winkelruimtes, waaronder op absolute A-locaties als Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Natuurlijk hebben we ook een ruimte voor jou beschikbaar in een locatie naar keuze. Gebruik de zoekfunctie om jouw pand te vinden. Geen zin om zelf te zoeken naar je bedrijfspand of kan je het bedrijfspand niet vinden op de website? Vul dan hier je zoekopdracht in.

Kantoorruimte Leiderdorp

Leiderdorp ligt midden in de Randstad, waardoor het voor veel ondernemers erg interessant is om zich te vestigen in dit gezellige dorp. Het dorp ligt direct naast Leiden en het groene hart. Leiderdorp is dan ook rustiger dan Leiden en het heeft erg veel te bieden. Bekijk nu ons aanbod kantoorruimtes in Leiderdorp op onze website.

Leiderdorp en ondernemen

Ondernemen in Leiderdorp is ideaal als je doelgroep zich in de Randstad bevindt. De plek ligt zeer centraal en hierdoor is de bereikbaarheid door de gehele Randstad uitstekend. Leiderdorp ligt direct aan de A4 en er zijn diverse stations in de buurt.

Het dorpje heeft ook een echte ondernemersmentaliteit. Zo is er een ondernemersvereniging te vinden in het dorp die speciaal opgericht is om elkaar te helpen en om te netwerken. De perfecte plek om een kantoorpand te huren.

Kantoorruimte huren in Leiderdorp

Op onze website vind je een breed aanbod van kantoorpanden in diverse oppervlaktes. Ook als je een kantoorruimte zoekt in de omgeving van Leiderdorp. Zo hebben wij diverse kantoorpanden in Leiden en Alphen aan den Rijn in ons aanbod. Heb jij vragen over onze panden of wil je graag meer informatie over een kantoorpand of bedrijfsruimte? Neem dan gerust contact met ons op.