Kantoorruimte huren Hoogvliet? Bekijk ons aanbod kantoorpanden

Sorteer op:
Kantoorruimte

Hoogvliet

Hoogvlietsekerkweg 130B
€2.900,- Per maand
280 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte

Hoogvliet

Koddeweg 49
€2.750,- Per maand
250 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte

Hoogvliet

Mandenmakerstraat 88
€4.300,- Per maand
591 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Hoogvliet

Rijkeeplein 15-22
Vanaf €4.108,- Per maand
Vanaf: 340 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte

Hoogvliet

Hoogvlietsekerkweg 134B
€900,- Per maand
64 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Hoogvliet

Hoogvlietsekerkweg 150-180
€110,- Per m2, per jaar
Vanaf: 190 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Hoogvliet

Klompenmakerstraat 101t/m129
Vanaf €1.250,- Per maand
Vanaf: 126 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Hoogvliet

Koddeweg 55-77
Vanaf €8.624,- Per maand
Vanaf: 575 m²
Bekijk dit pand

Bedrijfspand, kantoorpand of winkelpand huren in Hoogvliet? Huurbieding.nl is onbetwist de grootste online aanbieder van leegstaand vastgoed. In meer dan 230 steden verhuren wij geschikte bedrijfs-, kantoor- en winkelruimtes, waaronder op absolute A-locaties als Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Natuurlijk hebben we ook een ruimte voor jou beschikbaar in een locatie naar keuze. Gebruik de zoekfunctie om jouw pand te vinden. Geen zin om zelf te zoeken naar je bedrijfspand of kan je het bedrijfspand niet vinden op de website? Vul dan hier je zoekopdracht in.

Kantoorpand Hoogvliet

In de gemeente Rotterdam ligt de stad Hoogvliet, naast Spijkenisse. Deze stad met ruim 35.000 inwoners is de ideale verbinding tussen alle steden in deze regio. Dankzij de goede bereikbaarheid vanaf de A4 en de A15 is het voor iedereen uit de regio eenvoudig te bereiken. Met de auto bent u bijvoorbeeld al in 20-30 minuten in Rotterdam. Dat maakt Hoogvliet de ideale plek om een kantoorpand te huren.

Bedrijventerrein Gadering

Het bedrijventerrein in Hoogvliet is al in de jaren 70 ontstaan. Dankzij een goed parkmanagement en een hechte samenwerking met alle ondernemers is dit de ideale locatie voor een kantoorpand. Op dit terrein zit je tussen alle andere ambitieuze ondernemers en werk je samen aan een mooie ondernemerscultuur.

Bereikbaarheid

Hoogvliet is perfect bereikbaar vanuit heel regio Rotterdam. Gelegen naast Spijkenisse is het de perfecte locatie voor een kantoor met werknemers uit bijvoorbeeld Spijkenisse, Poortugaal, Rhoon en Barendrecht. Maar met de ligging direct naast de A15 en A4 is Hoogvliet ook vanuit andere plaatsen eenvoudig te bereiken. Het busnetwerk valt onder de RET en ook is de stad aangesloten op het Rotterdams metronetwerk. De ideale standplaats voor een kantoor in regio Rotterdam!

Werken vlakbij de Botlek

Met een kantoorpand in Hoogvliet zit u niet midden in de Botlek, maar u krijgt wel de werksfeer mee. Het voordeel van werken in deze regio is dat ze weten van aanpakken en altijd hard werken. Het botlekgebied is voornamelijk voor de chemische industrie, maar in Hoogvliet is er natuurlijk ruimte voor alle sectoren.

Bedrijfspand vinden via Huurbieding

Met het ruime aanbod van kantoorpanden op Huurbieding hebben we voor ieder wat wils. Ook in Hoogvliet hebben we verschillende kantoorpanden te huur. Heeft u iets gezien wat uw aandacht trekt? Neem dan eenvoudig en geheel kosteloos contact op met de verhuurder. Bij Huurbieding heb je namelijk een-op-eencontact met de verhuurder en zijn er dus geen tussenpersonen. Wel zo handig!